Κάνει σεφτέ στις νίκες η Σαλερνιτάνα!

Κάνει σεφτέ στις νίκες η Σαλερνιτάνα!

Μια δυάδα από την Ιταλία κράτησα για σήμερα με συνολική απόδοση 9 + plus

Επέστρεψε στα κέρδη η στήλη χθες κάνοντας το 2/2 με τον άσο της Μπενεβέντο και το g/g στο Αθλέτικ Μπιλμπαο – Ράγιο Βαγιεκάνο. Από τα σημερινά ματς ξεχώρισα δύο επιλογές ρίσκου από την Serie A και τη Serie B.

Πάμε να τις δούμε αναλυτικά…

Τερνάνα – Πάρμα: Ο Βαθμολογικός απολογισμός της Τερνάνα σε 4 αγώνες είναι (0-1-3), με τον μοναδικό βαθμό να τον αποσπάει το περασμένο Σάββατο εκτός έδρας από τη Μόντσα (1-1). Η Πάρμα είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει την απευθείας άνοδο στη Serie A. Την περασμένη Κυριακή γνώρισε εντός έδρας ήττα με (1-2) από την Κρεμονέζε. Ο προπονητής της Τερνάνα Κριστιάνο Λουκαρέλι έχει αγωνιστεί ως παίκτης για δύο σεζόν στην Πάρμα, ενώ ο αδερφός του Σάντρο Λουκαρέλι είναι αθλητικός διευθυντής στους «παρμέντσι».

Με τα δεδομένα αυτά δεν μπορώ να μην κρατήσω το διπλό σε απόδοση 2,60.

 Σαλερνιτάνα – Βερόνα: Οι γηπεδούχοι στις 4 πρώτες αγωνιστικές έχουν απολογισμό (0-0-4) με 2-12 τέρματα. Στο τελευταίο της εντός έδρας αγώνα η Σαλερνιτάνα κόντρα στην Αταλάντα (0-1), έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση αλλά στάθηκε άτυχη καθώς έχασε πολλές ευκαιρίες και είχε δύο δοκάρια. Η Βερόνα μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα όπου έκανε 3/3 ήττες την περασμένη Κυριακή στο ντεμπούτο του Ιγκόρ Τούντορ στον πάγκο της έκανε την πρώτη της νίκη κόντρα στη Ρόμα με (3-2) εντός έδρας.

Ήρθε η ώρα να κάνει σεφτέ στις νίκες η Σαλερνιτάνα και θα ποντάρω στον άσο σε απόδοση 3,70

Δελτίο
Τερνάνα - Πάρμα Serie B22/09/21 19:00 2 2.6 3-1
Σαλερνιτάνα - Βερόνα Serie A22/09/21 19:30 1 3.7 2-2
Απόδοση Δελτίου: 9.62
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X