Ρίσκο με ισοπαλία στην πρεμιέρα της Super League 2

Ρίσκο με ισοπαλία στην πρεμιέρα της Super League 2

Μια πιθανή ισοπαλία κράτησα από την πρεμιέρα της Super League 2

Οκτώ αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα για την πρεμιέρα της Super League 2. Από τα σημερινά παιχνίδια κράτησα μια πιθανή ισοπαλία.

Μακεδονικός – Νίκη Βόλου: Ιστορική μέρα για τον Μακεδονικό καθώς μετά από 30 χρόνια επιστρέφει στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το έδειξε μάλιστα και με τις μεταγραφές αφού πήρε παίκτες μπαρουτοκαπνισμένους στη Super League 2. Στο μοναδικό επίσημο παιχνίδι της σεζόν για το κύπελλο Ελλάδας αποκλείστηκε από την Αναγέννηση Καρδίτσας (0-1) στην παράταση.

Η Νίκη Βόλου είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο από τον Βόρειο όμιλο της Super League 2. Στο κύπελλο Ελλάδας αποκλείστηκε από τον Άγιο Νικόλαο, ομάδα Γ’ Εθνικής. Στα δύο επίσημα παιχνίδια για τη διοργάνωση του κυπέλλου με Ηρακλή εκτός έδρας (0-0 καν. διάρκεια, παράταση, 4-5 στα πέναλτι)  και Άγιο Νικόλαο (0-2) η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη δεν κατάφερε να πετύχει γκολ. Ενώ και το τελευταίο φιλικό κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης έληξε χωρίς σκορ. Ο Μακεδονικός θα παίξει κλειστά, η Νίκη Βόλου έχει πρόβλημα στη δημιουργία αυτό μας έδειξε και στα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής καθώς δεν έχει σημειώσει γκολ, περιμένω ένα σφιχτό ματς.

Θα πάρω το ρίσκο και θα ποντάρω στην ισοπαλία σε απόδοση 2,95.

Δελτίο
Μακεδονικός - Νίκη Βόλου Super League 206/11/22 15:00 Χ 2.95 2-0
Απόδοση Δελτίου: 2.95
Ποντάρισμα: 500
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X