Με το πρώτο τρίποντο της Βασίλισσας

Με το πρώτο τρίποντο της Βασίλισσας

Μια δυάδα με συνολική απόδοση 10+ plus κράτησα από τα σημερινά παιχνίδια της Super League 2

Με δύο επιλογές combo από τις σημερινές αναμετρήσεις της Super League 2 σε Βόρειο και Νότιο όμιλο θα ασχοληθώ σήμερα.

Βέροια – Απόλλων Λάρισας: Η Βασίλισσα ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα με δύο ισοπαλίες το (1-1 εντός έδρας) κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’ και το (1-1 εκτός έδρας) κόντρα στη Νίκη Βόλου. Σε πέντε ματς τη φετινή σεζόν, τρία για το κύπελλο και δύο για το πρωτάθλημα η Βέροια δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν ενώ μόνο σε ένα έμεινε άσφαιρη. Ο Απόλλων Λάρισας και στους τρεις φετινούς του αγώνες βρήκε δίχτυα. Σε τέσσερις αναμετρήσεις  μεταξύ των δύο ομάδων η Βέροια έχει τρεις νίκες και ο Απόλλων Λάρισας μία. Με γηπεδούχο τη Βέροια είναι μοιρασμένες οι νίκες, ενώ οι δύο έχουν βγει Over.

Ο Απόλλων Λάρισας και στα τρία φετινά επίσημα παιχνίδια έχει βρει γκολ, στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στην Καλλιθέα (2-2 κ.δ., παρ.) αποκλείστηκε στα πέναλτι και με τον Παναθηναϊκό Β’ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος  βρήκαν άλλα δύο γκολ παρά τον διασυρμό (5-2). Στο εντός έδρας ματς κόντρα στον Μακεδονικό νίκη με (1-0) είχαν κάποιες ακόμη καλές στιγμές και το παράδοξο είναι πως κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους. Με τα δεδομένα αυτά θα ρισκάρω.

 Και θα ποντάρω στο combo 1& g/g της Βέροιας σε απόδοση 3,30.

Επισκοπή – Χανιά: Οι γηπεδούχοι στους δύο πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος έχουν απολογισμό (0-1-1). Στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό Β’ αν και προηγήθηκαν στο 90′ λεπτό δέχθηκαν το γκολ της ισοφαρίσεις στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Στο εκτός έδρας παιχνίδι στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή αν και προηγήθηκαν είδαν τους γηπεδούχους να γυρνάνε το ματς μέσα σε λίγα λεπτά. Η ανατροπή ήρθε τόσο γρήγορα για την ομάδα του Ρέθυμνου λόγω ανικανότητας και απειρίας.

Τα Χανιά την προηγουμένη αγωνιστική είχαν ρεπό. Στο διάστημα της εβδομάδας που μεσολάβησε του ρεπό μετά την εντός έδρας ήττα από την Παναχαϊκή με (1-2) απολύθηκε ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Στο σημερινό παιχνίδι θα είναι με υπηρεσιακό δίδυμο στον πάγκο τον  Νίκο Μαναρώλη και τον Σταύρο Λαμπράκη.

Στις δύο περσινές τους αναμετρήσεις το κοντέρ έγραψε (1-1-0) για τα Χανιά.

Το αντίστοιχο περσινό ματς στο γήπεδο του Γάλλου είχε λήξει 1-1.

Η Επισκοπή έχει δει την εστία της να παραβιάζεται και στους δύο επίσημους αγώνες.

Τα Χανιά έχουν πετύχει και έχουν δεχτεί γκολ και στα δύο φετινά τους παιχνίδια.

Θα κρατήσω το combo g/g & over 2,5 σε απόδοση 3,10.

 

Δελτίο
Βέροια - Απόλλων Λάρισας Super League 220/11/22 15:00 1& g/g 3.3 1-2
Επισκοπή - Χανιά Super League 220/11/22 15:00 g/g & over 2,5 3.1 0-2
Απόδοση Δελτίου: 10.23
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X