Δυάδα με Γαλλία και Serie A

Δυάδα με Γαλλία και Serie A

Ποντάρισμα σε δύο ματς από Ιταλία και Γαλλία

Δυάδα με Γαλλία και Serie A

Ποντάρισμα σε δύο ματς από Ιταλία και Γαλλία

  • Με τη Νανσί στη Γαλλία
  • Με τη Φροζινόνε κόντρα στη Σαλερνιτάνα

Καλημέρα καλημέρα και να έχετε όλοι μία υπέροχη Παρασκευή και ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Χθες ήταν μία τρομερή μέρα καθώς πήγαμε ταμείο και το εκπληκτικό σερί μας συνεχίζεται κανονικά. Έτσι, σήμερα πάμε να το επεκτείνουμε με μία δυάδα με Γαλλία και Serie A.

Αρχή με Γαλλία, όπου για τη Νational 1 η Νανσί φιλοξενεί τη Λε Μαν. Δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες με 2 βαθμούς να τις χωρίζουν. Η Νανσί στην 4η θεση η Λε Μαν στην 5η. Εμείς θα πάμε με τον 1 σε απόδοση 2,27 στη Betshop.

Τέλος με Ιταλία και Serie A για το Φροζινόνε – Σαλερνιτάνα. H Φροζινόνε έχει σήμερα μια τεράστια ευκαιρία να πάρει μια βαθιά βαθμολογική ανάσα με νίκη κόντρα στην τελευταία και καταϊδρωμένη Σαλερνιτάνα που έχει ήδη πέσει στην Serie B. Οδηγός της πρέπει να είναι η καλή επιθετική της λειτουργία απέναντι στην χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και η κακή της άμυνα δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν και την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Θα πάμε με τον 1 σε απόδοση 1,42 στη Betshop.

Δελτίο
Νανσί - Λε Μαν 26/04/24 20:30 1 2.27 3-6
Φροζινόνε - Σαλερνιτάνα 26/04/24 21:45 1 1.42 3-0
Απόδοση Δελτίου: 3.22
Ποντάρισμα: 3000
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X