Σε απόδοση άνω του 2 +plus παίζεις Μπάγερν

Σε απόδοση άνω του 2 +plus παίζεις Μπάγερν

Τρεις επιλογές ξεχώρισα από Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία με συνολική απόδοση 11+ plus

Με τρεις αναμετρήσεις από Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία θα ασχοληθώ σήμερα με συνολική απόδοση 11+ plus.

 Νάπολι – Γιουβέντους: Η Νάπολι χωρίς να πείσει με της εμφανίσεις της έκανε το 2/2 παίρνοντας δύο νίκες επί της Βενετσία (2-0 εντός) και Τζένοα (2-1 εκτός). Σε φιλική αναμέτρηση που έδωσε την περασμένη Δευτέρα στο ¨Ντιέγκο Μαραντόνα¨ κόντρα στην Μπενεβέντο  γνώρισε την συντριβή με (1-5) μια ήττα που δεν χωρά δικαιολογίες παρά την απουσία δέκα διεθνών. Απόντες από την σημερινή αναμέτρηση θα είναι ο τερματοφύλακας Μερέτ και οι μέσοι Ντέμε, Λομπότκα,  Ζιελίνσκι. Η Γιουβέντους έχει κάνει κακό ξεκίνημα στην φετινή Serie A ισοπαλία με (2-2 από 2-0) κόντρα στην Ουντινέζε εκτός έδρας, ενώ ακολουθήσε και το ¨στραπάτσο” από την Έμπολι εντός έδρας ήττα με (1-0) για την 2η αγωνιστική. Το κλίμα δεν είναι καλό στις τάξεις των «μπιανκονέρι» τόσο για το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά και λόγω της φυγής του Κριστιάνο Ρονάλντο. Στο σημερινό παιχνίδι ο Μαξ Αλέγκρι θα έχει εκτός τους: Κιέζα, Ντανίλο, Αλεξ Σάντρο, Μπεντακούρ, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Ράμσεϊ και Αρτουρ.

Θα κρατήσω το combo g/g + over σε απόδοση 2,08.

 Λειψία – Μπάγερν Μονάχου: Η Λειψία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια τη φετινή σεζόν αποδυναμώθηκε, καθώς έχασε τον προπονητή της Νάγκελζμαν (πήγε στη Μπάγερν) ενώ έχασε τον αμυντικό της ηγέτη Ουπαμεκανό και τον αρχηγό της Ζάμπιτσερ που πήγαν στην Μπάγερν . Στις 3 πρώτες αγωνιστικές έχει απολογισμό (1-0-2). Οι Βαυαροί σε τρεις αγώνες στην Μπουντεσλίγκα έχουν απολογισμό (2-1-0) με τον Λεβαντόφσκι να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και να βρίσκει δίχτυα ανελλιπώς είναι και φέτος το μεγάλο φαβορί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Σε απόδοση 2,20 σπάνια θα βρεις να πληρώνει η Μπάγερν και θα ποντάρω στο διπλό.

Ντιζόν – Μπαστιά: Η Ντιζόν έχει κάνει κακό ξεκίνημα στη Ligue 2 και παραμένει χωρίς νίκη (0-1-5) ο απολογισμός της. Πρόσφατα προχώρησε και σε αλλαγή προπονητή με τον έμπειρο Πατρίς Γκαράντ να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Η Μπαστιά σε έξι αγώνες έχει απολογισμό (1-3-2). Εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος από τη δυναμική της, στο σημερινό παιχνίδι θα έχει πολλές και σημαντικές απουσίες.

Τα ρόστερ των δύο ομάδων έχουν μεγάλη διαφορά ποιότητας. Η έλευση του Πατρίς Γκαράντ άλλαξε την ψυχολογία της Ντιζόν και θα ποντάρω στην πρώτη νίκη της σε απόδοση 2,50.

 

Δελτίο
Λειψία - Μπάγερν Μπουντεσλίγκα11/09/21 19:30 2 2.2 1-4
Ντιζόν - Μπαστιά Β' Γαλλίας11/09/21 20:00 1 2.5 2-1
Νάπολι - Γιουβέντους Α' Ιταλίας11/09/21 19:00 g/g +over 2.08 2-1
Απόδοση Δελτίου: 11.44
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X