Δυάδα με Φιορεντίνα και Βιγιαρεάλ

Δυάδα με Φιορεντίνα και Βιγιαρεάλ

Ποντάρισμα σε δύο ματς από την Ιταλία και την Ισπανία

Δυάδα με Φιορεντίνα και Βιγιαρεάλ

Ποντάρισμα σε δύο ματς από την Ιταλία και την Ισπανία

  • Με τη Φιορεντίνα στην Ιταλία
  • Με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία

Καλημέρα καλημέρα σε όλους και να έχετε μία όμορφη Κυριακή. Χθες δεν καταφέραμε να πάμε κάποιο ταμείο και έτσι σήμερα πάμε να χτίσουμε το σερί μας από την αρχή. Έτσι, πάμε με μία δυάδα με Φιορεντίνα και Βιγιαρεάλ.

Αρχή με Ισπανία. Η Βιγιαρεάλ κατάφερε με ένα καλό «run» στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν να σώσουν την φετινή χρονιά και πλέον είναι αισιόδοξοι για την συνέχεια και της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και του χρόνου. Τα κίτρινα υποβρύχια θέλουν σίγουρα να κλείσουν με όσο το δυνατό καλύτερο τρόπο την χρονιά και στο Μαδριγάλ είναι σίγουρα το φαβορί απέναντι σε μια δύναμη σχετικά Ράγιο Βαγιεκάνο. Πάμε με τον 1 σε απόδοση 1,78 στη Betsson.

Συνέχεια με Ιταλία. Αρκετές αλλαγές στη Φιορεντίνα με την οπτική του πρώτου αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ για τα ημιτελικά του Κόνφερενς. Αλλά η χρονιά της Σασσουόλο δείχνει καταραμένη, προέρχεται από κάκιστη εμφάνιση ενώ απέκτησε και πρόσθετα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Πάμε στις πιθανότητες της έδρας, αλλά και της ξεκάθαρης ανωτερώτητας των Βιόλα. Πάμε με τον 1 σε απόδοση 1,57 στη Betsson.

Δελτίο
Βιγιαρεάλ - Ράγιο Βαγιεκάνο 28/04/24 19:30 1 1.78 3-0
Φιορεντίνα - Σασουόλο 28/04/24 21:45 1 1.57 5-1
Απόδοση Δελτίου: 2.79
Ποντάρισμα: 3500
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X