Δύο σημεία με κίνητρο από τη Football League

Δύο σημεία με κίνητρο από τη Football League

Η στήλη θα ασχοληθεί με τον άσο της Τρίγλιας στον όμιλο του Βορρά και το 1Χ του Ασπρόπυργου από τον όμιλο του Νότου.

Η Τρίγλια αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Πιερικό. Η ομάδα της Χαλκιδικής γνώρισε την ήττα σε ακόμη ένα εκτός έδρας παιχνίδι από την πρωτοπόρο Καβάλα με 3-1 και βρίσκεται στο +4 από τη επικίνδυνη ζώνη. Στο σημερινό παιχνίδι θέλει τη νίκη για να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στη κατηγορία. Στα επόμενες τρεις αγωνιστικές που απομένουν έχει να δώσει δύο παιχνίδια εντός έδρας κόντρα στην ουραγό Κοζάνη και την Βέροια, ενώ το μοναδικό εκτός έδρας παιχνίδι είναι κόντρα στον Απόλλων Πόντου που είναι κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού και στο-4.

Ο Πιερικός πέτυχε την 5η εντός έδρας νίκη του κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου με 3-0 και βρίσκεται στην 4η θέση με 23 βαθμούς. Η ομάδα της Κατερίνης ουσιαστικά είναι αδιάφορη πλέον στο πρωτάθλημα καθώς στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν δεν κυνηγάει κάποιο στόχο.

Το κίνητρο είναι στο σημερινό παιχνίδι είναι με την Τρίγλια και θα κρατήσω τον άσο σε απόδοση 2,20.

Στο Ασπρόπυργο η τοπική ομάδα υποδέχεται την Σαντορίνη. Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη προέρχεται από δύο εκτός έδρας ήττες από τον Ιαλυσό την περασμένη Κυριακή με 2-0 και από την Ρόδο με 1-0 την περασμένη Τετάρτη στο εξ΄ αναβολής  ματς. Το σημερινό παιχνίδι με την Σαντορίνη και το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αστέρα Βλαχιώτη είναι κομβικά για την ομάδα του Ηλία Φυντάνη όσον αφορά την υπόθεση παραμονή με δύο νίκες στα ματς που ακολουθούν θα έχει πολλές ελπίδες για να παραμείνει στην κατηγορία.

Η Σαντορίνη βρίσκεται στην 9η θέση με 17 βαθμούς και στο +9 από τον σημερινό της αντίπαλο. Την περασμένη Τετάρτη η ομάδα του Νίκου Παντέλη  κέρδισε με 1-0 εντός έδρας την Καλλιθέα σε εξ΄ αναβολής αγώνα, ενώ την περασμένη Κυριακή γνώρισε εντός έδρας  ήττα με 1-0 από την Νίκη Βόλου. Το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας και για την Σαντορίνη καθώς σε περίπτωση μη ήττας θα αποκτήσει μεγάλο αβαντάζ για την παραμονή στην κατηγορία από τον Ασπρόπυργο.

Θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στο Ασπρόπυργο καθώς θα προσπαθήσει να τις αυξήσει τις λιγοστές ελπίδες παραμονής στα δύο προσεχή εντός έδρας παιχνίδια.  Οι φιλοξενούμενοι θα κυνηγήσουν τη νίκη αλλά δε θα τους χαλάσει και ο βαθμός της ισοπαλίας. θα κρατήσω το 1Χ της (Δ.Ε.) σε απόδοση 2,20.

Δελτίο
Τριγλία - Πιερικός Football League06/06/21 17:00 1 2.20 1-1
Ασπρόπυργος - Σαντορίνη 2020 Football League06/06/21 17:00 1Χ (Δ.Ε.) 2.20 1-2
Απόδοση Δελτίου: 4.84
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X