Κερδίζουν Ιωνικός και Τρίκαλα

Κερδίζουν Ιωνικός και Τρίκαλα

Με τις νίκες του Ιωνικού και των Τρικάλων θα ασχοληθεί η στήλη στα σημερινά προγνωστικά της Super League 2.

Στη Νεάπολη ο πρωτοπόρος Ιωνικός υποδέχεται τα Χανιά η ομάδα του Δημήτρη Σπανού πήρε διπλό ανόδου μέσα στη Λιβαδειά κόντρα στον Λεβαδειακό με (2-1) και αύξησε τη διαφορά στο +8. Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίς στο παιχνίδι (στο 8′ λεπτό) κατάφεραν να κάνουν μια ακόμη ανατροπή και να είναι με το ένα πόδι στη Super League 1. Τα Χανιά κέρδισαν με (2-1) εντός έδρας τον Απόλλωνα Λάρισας η ομάδα της Κρήτης από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία ο Νίκος Παπαδόπουλος βελτίωσε την αγωνιστική της εικόνα, έχοντας κάνει ένα σερί 10 αγώνων χωρίς ήττα (τελευταία ήττα από τον Ιωνικό στο ματς του πρώτου γύρου) κατάφερε να μπει στα πλέι -οφ.
Ο Ιωνικός πάει με πατημένο γκάζι η ψυχολογία είναι στα ύψη το παιχνίδι είναι δύσκολο αλλά η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει.. Θα στηρίξω τον Ιωνικό και θα ποντάρω στον 1 & over 1,5 στο 2,40.
Τα Τρίκαλα φιλοξενούν τον ΟΦ Ιεράπετρας οι Θεσσαλοί την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισαν την ήττα με (2-0) στη Ρόδο από τον Διαγόρα σε ένα παιχνίδι που αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες Η Ιεράπετρα σε ακόμη ένα παιχνίδι δεν άντεξε αν και προηγήθηκε στο σκορ γνώρισε μια ακόμη εντός έδρα  ήττα με (2-1) από την Ξάνθη  καθώς δέχτηκε τα δύο γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης.
Τα Τρίκαλα θέλουν τη νίκη για  να τελειώνουν την υπόθεση παραμονής όσο πιο γρήγορα γίνεται ο Σούλης Παπαδόπουλος θα είναι στον πάγκο  σήμερα και θα έχει και σημαντικές επιστροφές βασικών. Η Ιεράπετρα δεν έχει και πολλές ελπίδες παραμονής καθώς είναι στο -11 από τη γραμμή σωτηρίας και θα έχει  αρκετές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι.
Θα ρισκάρω στον άσσο του 1,79.

Δελτίο
Ιωνικός - Χανιά Super League 221/04/21 15:30 1 & over 1,5 2.4 1-1
Τρίκαλα - ΟΦ Ιεράπετρας Super League 221/04/21 15:30 1 1.79 0-0
Απόδοση Δελτίου: 4.30
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X