Ποντάρισμα στις έδρες σε Super League 2 και Football League

Ποντάρισμα στις έδρες σε Super League 2 και Football League

Mε τους άσσους του Διαγόρα και της Καλαμάτας θα ασχοληθούμε στα σημερινά παιχνίδια δύο μικρές επαγγελματικές κατηγορίες.

Στη Ρόδο ο Διαγόρας φιλοξενεί τα Τρίκαλα η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την ήττα με (2-0) στην Ξάνθη και για πρώτη φορά έμεινε εκτός από την πρώτη εξάδα. Οι Ροδίτες θέλουν να κάνουν το 2/2 (αντιμετωπίζουν Τρίκαλα εντός και Καραϊσκάκη εκτός) στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και να εκμεταλλευτούν απώλειες της Παναχαϊκής που έχει δύο ντέρμπι κόντρα σε Εργοτέλη εντός έδρας και Ξάνθη εκτός έδρας.

Τα Τρίκαλα μετά τη νίκη που πέτυχαν εντός έδρας κόντρα στον Καραϊσκάκη με (1-0) εντός έδρας σχεδόν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στο Διαγόρα δεν θα είναι στον πάγκο για ακόμη ένα παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας Σούλης Παπαδόπουλος ενώ θα έχει και 3 απουσίες των Παπαγεωργίου, Σταματή, Νιάρου που είναι βασικοί σε όλα τα ματς των Θεσσαλών.

Ο Διαγόρας θέλει πιο πολύ τη νίκη τα Τρίκαλα είναι άνετα βαθμολογικά και θα έχουν σημαντικές απουσίες στο σημερινό ματς θα κρατήσω τον 1& N/G στο 2,05.

Στην Καλαμάτα η «Μαύρη Θύελλα» του Νίκου Αναστόπουλου υποδέχεται την Νίκη Βόλου η ομάδα του «allenatore Nicoclo» είναι αήττητη (3-2-0) και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του Νότιου Ομίλου τdiagorης Football League, Οι «ασπρομαύροι» της Μεσσηνίας έχουν σαν βάση στο παιχνίδι την καλή αμυντική λειτουργία και σε πέντε ματς δεν έχουν δεχτεί γκολ στο προηγούμενο αγώνα κέρδισε εύκολα με (3-0) τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Η Νίκη Βόλου παραμένει μετά από πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-2) την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο (1-1) κόντρα Σαντορίνη εντός έδρας.

Ο Νίκος Αναστόπουλος έχει περάσει την Ιταλική φιλοσοφία στην Καλαμάτα έχει καλή ψυχολογία με το καλο ξεκίνημα που έχει κάνει στο πρωτάθλημα. Η Νίκη Βόλου είναι το ακριβώς αντίθετο οι εμφανίσεις της είναι προβληματικές ενώ η ομάδα της Νέας Ιωνίας του Βόλου δεν έχει αποκτήσει ομοιογένεια.

Θα στηρίξω τον άσο της ομάδας του «allenatore Nicolo» στο 2,20.

Δελτίο
Καλαμάτα - Νίκη Βόλου Football League16/04/21 12:00 1 2.25 0-0
Διαγόρας Ρόδου - Τρίκαλα Super League 216/04/21 14:45 1 1.52 2-0
Απόδοση Δελτίου: 3.42
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X