Ένα combo διπλό στη Super League 2

Ένα combo διπλό στη Super League 2

Τη μανέστρα μας τη χάλασε χθες ο Διαγόρας

Καλημέρα σε όλους τις προβλέψεις της στήλης στα χθεσινά ματς της Super League 2 θα έπεφταν μέσα 100% ο Ιωνικός πέρασε με μια μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

Τη μανέστρα μας τη χάλασε ο Διαγόρας που για δεχτεί γκολ ο αντίπαλος πρέπει να κάνει αίτηση. Ο Απόλλων Λάρισας που εκτός έδρας δεν είχε πετύχει γκολ σε 6 αγώνες κατάφερε να σκοράρει το πρώτο του γκολ και μάλιστα ο Κλάους Αθανασιάδης να βρει δίχτυα για πρώτη φορά με την φανέλα των Θεσσαλών για να μας στείλει αδιάβαστους.

Στα σημερινά παιχνίδια θα ασχοληθούμε με το combo διπλό της Ξάνθης κόντρα στη Δόξα. Την περασμένη Τετάρτη οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες στην Ξάνθη όπου η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ πήρε τη νίκη με (1-0) χάρη στο γκολ του Σχρόιγεν στο 31΄λεπτό. Οι «Ακρίτες» πήραν το τρίποντο χωρίς να εντυπωσιάσουν με την απόδοση τους για ακόμη ένα παιχνίδι, Η Δόξα πάλεψε το παιχνίδι αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, γνώρισε την τέταρτη σερί ήττα επιθετικά δεν έδειξε πολλά πράγματα ενώ στο αμυντικό κομμάτι της αναμέτρησης στάθηκε αρκετά καλά αλλά το γκολ της Ξάνθης δεν επέτρεψε στην ομάδα της Δράμας να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς.

Η Ξάνθη έχει μεγάλο επιθετικό πρόβλημα το ίδιο και η Δόξα, το παιχνίδι δύσκολα θα ανοίξει καθώς θα παίξει μεγάλο ρόλο και η κούραση από τον αγώνα της Τετάρτης. Το διπλό της Ξάνθης μαζί με το under 2,5 στο 3,40 είναι η επιλογή της στήλης.

Δελτίο
Δόξα Δράμας - Ξάνθη Super League 214/03/21 14:45 1 & UNDER 2,5 3.4 0-3
Απόδοση Δελτίου: 3.40
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X