Μια δυάδα καλοπληρωμένη

Μια δυάδα καλοπληρωμένη

Μεγάλη νίκη χθες, πάμε με μια δυάδα καλοπληρωμένη απόψε

Καλησπέρα σε όλους μετά το χθεσινό καλοπληρωμένο διπλό της Λαμίας, η στήλη έχει σήμερα μια καλοπληρωμένη δυάδα με ένα over από τη Nacional Γαλλίας και έναν άσσο από τη La Liga.

Στη Nacional Γαλλίας η πρωτοπόρος Μπαστιά υποδέχεται την Βιλφράνς, η ομάδα της Κορσικής είναι σε εξαιρετική κατάσταση στα τελευταία 5 ματς έχει (5-0-0) βρίσκεται στο + 7 από την δεύτερη Κεβγί Ρουέν ενώ έχει και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 39 γκολ.

Η Βιλφράνς στα τελευταία 5 παιχνίδια είναι αήττητη (4-1-0) σήμερα θα κάνει ντεμπούτο ο νέος της προπονητής Ερβέ Ντελα Ματζιόρε ο οποίος ανέλαβε μια εβδομάδα πριν.

Και οι δύο ομάδες είναι σε τοπ φόρμα η Μπαστιά έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, Στη Βιλφράνς  θα ντεπουτάρει ο νέος της προπονητής που θα φέρει άλλη ψυχολογία στην ομάδα.

Αν η Βιλφράνς έπαιζε με άλλον αντίπαλο θα ποντάριζα στο διπλό, παίζει όμως την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας ένα γκολ θα το βρει η Μπαστιά έχει την καλύτερη επίθεση για 2-1 το κόβω. Το καλοπληρωμένο over πληρώνει 2,50 και θα το προτιμήσω.

Στη La Liga η Μπέτις είναι σε καλή φόρμα στα 5 τελευταία (3-2-1) την προηγουμένη αγωνιστική πήρε σημαντικό διπλό  επί της Βιγιαρεάλ και πιστοποίησε την αγωνιστική άνοδο μέσα στο 2021 επιστρέφει στο σημερινό ματς και ο βασικός της Μπόρχα Ιγκλεσίας. Η Χετάφε δεν είναι σε καλή κατάσταση στα τελευταία 5 παιχνίδια έχει (0-1-4) ενώ στα τέσσερα τελευταία δεν έχει σκοράρει.

Η Μπέτις είναι σε καλύτερη φόρμα και θα επιλέξω τη νίκη της που πληρώνει στο 2,14.

Δελτίο
Μπαστιά - Βιλφράνς National Γαλλίας19/02/21 19:00 OVER 2,5 2.5 1-1
Μπέτις - Χετάφε Primera Division19/02/21 22:00 1 2.14 1-0
Απόδοση Δελτίου: 5.35
Ποντάρισμα: 42
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X