Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά και το Γκάμπια - Καμερούν για το Κόπα Άφρικα

Τριάδα με Ισπανία και Κίνα

Ποντάρισμα σε τρία ματς

Τριάδα με Ισπανία και Κίνα

Ποντάρισμα σε τρία ματς

Καλημέρα καλημέρα και να έχετε όλοι ένα υπέροχο Πάσχα. Χθες πήγαμε ξανά ταμείο και έτσι σήμερα πάμε να επεκτείνουμε το σερί μας. Έτσι, πάμε με μία τριάδα με Ισπανία και Κίνα.

Αρχη με Κίνα για το Σανγκάη Σενχουά – Ζεζιάνγκ. Φαβορί η ομάδα της Σανγκάης και θα πάμε με τον 1 σε απόδοση 1,47 στο Pame Stoixima.

Συνέχεια με Ισπανία για το Ράγιο Βαγιεκάνο – Αλμερία. Εύκολη πρόβλεψη στο συγκεκριμένο παιχνίδι , η Αλμερία είναι η χειρότερη ομάδα στην κατηγορία και έχει πέσει κατηγορία εδώ και καιρό. Η Ράγιο καίγεται για βαθμούς καθώς δεν έχει εξασφαλίσει την θέση της στην La Liga. Η έδρα σίγουρα θα σπρώξει την ομάδα προς την νίκη, η οποία ουσιαστικά κλειδώνει την παραμονή της. Πάμε με τον 1 DNB σε απόδοση 1,19.

Τέλος με το Σεβίλλη – Γρανάδα. H Σεβίλλη δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο καθώς έχει καθαρίσει την κατηγορία. Η Γρανάδα από την άλλη, έχει μαθηματικές ελπίδες, όμως θα χρειαστεί ένα θαύμα για να τα καταφέρει. Δεν έχει να χάσει κάτι όμως και σίγουρα θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που τις αναλογούν. Πάμε με τον 1 DNB σε απόδοση 1,27 στο Pame Stoixima.

Δελτίο
Σανγκάη Σένχουα - Ζετζιάνγκ 1 1.46 4-0
Ράγιο Βαγιεκάνο - Αλμερία 1 DNB 1.19 0-1
Σεβίλλη - Γρανάδα 1 DNB 1.27 3-0
Απόδοση Δελτίου: 2.21
Ποντάρισμα: 7500
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X