Μια τριάδα με απόδοση 20+

Μια τριάδα με απόδοση 20+

Δεύτερο πακέτο στην ημέρα, μια τριάδα με απόδοση 20+

Η πρώτη πρόταση της ημέρας δεν βγήκε, τα Τρίκαλα έχασαν μεγάλη ευκαιρία στη Ξάνθη να ισοφαρίσουν καθώς έχασαν πέναλτι στο 90′, ενώ στα Χανιά πέσαμε έξω στην επιλογή μας. Η δεύτερη πρόταση της ημέρας είναι μια τριάδα από Γαλλία και Ιταλία με απόδοση 20+.

Στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» η Νάπολι υποδέχεται τη Γιουβέντους. Οι «Παρτενοπέι» είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση παραμένουν εκτός οι Κουλιμπαλί, Μανωλάς, Γκουλάμ, Μέρτενς, ενώ στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Αταλάντα έχασε με τραυματισμό και τους Χισάι και Ντέμε. Η Γιουβέντους είναι σε ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό ενώ στους τελευταίους επτά αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο  κράτησε το μηδέν στην άμυνα στα έξι ματς. Η Νάπολι είναι ντεφορμέ η κόντρα Γκατούζο – Ντε Λαουρέντις είναι σε οριακό σημείο έχει σημαντικές απουσίες στην άμυνα, η Γιουβέντους είναι σε καλύτερο μομέντουμ και το 2,24 στο διπλό είναι αποδεκτό.

Η πρωτοπόρος Μίλαν αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σπέτσια, οι «ροσόνερι» δύσκολα θα χάσουν βαθμούς καθώς ακολουθεί και το ντερμπι με την Ιντερ, η ομάδα του πρώην παίκτη της ΑΕΚ Βέρντε στην έδρα της έχει (1-3-6) και έχει (10-19) τερμάτα ενώ έχει σκοράρει κόντρα σε όλους τους «μεγάλους». Το διπλό της Μίλαν με g/g πληρώνει 3,25 και θα το προτιμήσω.

Στη Γαλλία Η Λύών είναι σε φουλ φόρμα έχει 5 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις χωρις να δεχτεί γκολ , η  Μονπελιέ με τις επιστροφές των χαφ Σαβανιέ, Μολέ και του φορ Ντελόρ πήρε τα πάνω της στα τελευταία ματς. Η Λύων είναι ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο έχει όμως κενά στην άμυνα της, η Μονπελιέ με τις επιστροφές τον Σαβανιέ, Μολέ και Ντελόρ είναι άλλη ομάδα. Η Λύων για να κερδίσει θα χρειαστεί να βάλει ένα γκολ παραπάνω ο άσσος με g/g στο 2,80 θα μπει στο παιχνίδι μου.

Δελτίο
Νάπολι - Γιουβέντους Α' Ιταλίας13/02/21 19:00 2 2.24 1-0
Σπέτσια - Μίλαν Α' Ιταλίας13/02/21 21:45 2 & GOAL 3.25
Λυών - Μονπελιέ Α' Γαλλίας13/02/21 22:00 1 & GOAL 2.8
Απόδοση Δελτίου: 20.38
Ποντάρισμα: 20
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X