Θα πάμε με τα γκολ σε Ξάνθη και Χανιά

Θα πάμε με τα γκολ σε Ξάνθη και Χανιά

Επιλέγω παιχνίδι με τα γκολ από τη Super League 2

Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο. Η στήλη έκανε 2Χ2 στα χθες με το g/g στο Βίγκο και τον άσσο της Λέουβεν. Σήμερα στα δύο παιχνίδια της Super League 2 θα πάμε με τα γκολ.

Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα υποδέχεται την ομάδα  έκπληξη του πρωταθλήματος τα Τρίκαλα. Οι γηπεδουχοι είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο όμως δεν έχουν πείσει ακόμα με την απόδοση τους στους επτά αγώνες έχουν (2-3-1) συνολικά, ενώ εντός έδρας έχουν (1-1-0). Την Τετάρτη πήραν τη νίκη κόντρα στον Καραϊσκάκη Άρτας με (1-0) μετά από 4 αγώνες καθώς είχαν και ένα παιχνίδι που δεν έγινε κόντρα στη Δόξα Δράμας.

Τα Τρίκαλα είναι η ομάδα έκπληξη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα με την πορεία τους, η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς σε 7 αγώνες έχει (3-3-1) με την μοναδική ήττα να είναι εντός έδρας από τον Λεβαδειακό που είναι στην πρώτη θέση.. Στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι αήττητοι (1-2-0)  και έχουν σκοράρει και στα τρια εκτός έδρας ματς.

Η Ξάνθη είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο,  δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και με τη μέχρι στιγμής εικόνα της δεν πείθει. Τα Τρίκαλα είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος  αν και νεανική ομάδα παίζει έξυπνα και στα εκτός έδρας παιχνίδια που βρίσκει χώρο έχουν κάνει πολλές ζημιές.

Θα πάμε με το g/g sto 2,08.

Στα Περιβόλια τα Χανιά φιλοξενούν τον ΟΦ Ιεράπετρας. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας έχοντας κάνει ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο τα κενά στην αμυντική γραμμή τους έχουν στοιχίσει μέχρι στιγμής. στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι  κόντρα στα Τρίκαλα δέχτηκαν δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά και γνώρισαν την ήττα με (1-2). Στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στον Διαγόρα στη Ρόδο πήραν την ισοπαλία με (1-1).

Η Ιεράπετρα γνώρισε την ήττα με (1-0) από τον Λεβαδειακό στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η εικόνα της ήταν βελτιωμένη στο δεύτερο παιχνίδι του Τίμου Καβακά σε σχέση με την εικόνα που είχε στο αμυντικό κομμάτι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Ενώ στο πρώτο ημίωρο είχε κάποιες καλές ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Τα Χανιά παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά έχουν κενά στην άμυνα η Ιεράπετρα θα βρει χώρους και θα βρει ένα γκολ, Τα Χανιά θα πετύχουν ένα παραπάνω και θα επιλέξουμε με αρκετό ρίσκο το g/g & Over 2,5  με απόδοση 3,00.

Δελτίο
Ξάνθη - Τρίκαλα Super League 213/02/21 14:45 GOAL GOAL 2.08 1-0
Χανιά - ΟΦ Ιεράπετρας Super League 213/02/21 14:45 GOAL & OVER 3 1-0
Απόδοση Δελτίου: 6.24
Ποντάρισμα: 26
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X