Θα βρει γκολ η Λαμία στη Βέροια

Θα βρει γκολ η Λαμία στη Βέροια

Μια καλοπληρωμένη επιλογή έβγαλα από το πρώτο παιχνίδι μπαράζ για μια θέση στη Super League Interveteen

Στη Βέροια σήμερα διεξάγεται το πρώτο παιχνίδι μπαράζ για μια θέση στη Super League Interveteen μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Λαμίας.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη που γνώρισε δύο ήττες στα μπαράζ ανόδου από τον Λεβαδειακό με (0-1) θα δώσει ακόμα δύο παιχνίδια με την Λαμία για να διεκδικήσει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Στα καθαρά αγωνιστικά ενόψει του σημερινού αγώνα ο Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει στη διάθεση του τον Απόστολο Σκόνδρα (στόπερ, 31/2) που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και θα είναι στην αποστολή. Ενώ εκτός αποστολή για τον Καβαλιώτη τεχνικό θα είναι ο Βελλίδης (τερμ., 31 συμμ) και ο Πόζογλου (εξτρέμ, 26/2).

Η Λαμία μετά από σχεδόν ένα μήνα μετά το τελευταίο παιχνίδι  των πλέι άουτ της Super League Interwetten θα δώσει σήμερα τον πρώτο αγώνα διαβάθμισης. Για τους Φθιωτούς τα μπαράζ είναι μια διαδικασία άγνωστη καθώς από την στιγμή  που ανέβηκαν στην μεγάλη κατηγορία το 2017 ποτέ δεν ενεπλάκησαν με κάτι τέτοιο. Η ομάδα του κόουτς Φέστα που τις 3 τελευταίες αγωνιστικές έκανε ένα ντεμαράζ χωρίς ήττα και χωρίς να δεχτούν γκολ ήταν αυτό που τελικά γλύτωσε τους Φθιωτούς από την τελευταία θέση. Στα τελευταία 14 εκτός έδρας παιχνίδια μετράνε 2 νίκες. Ο Ιταλός τεχνικός ενόψει του σημερινού αγώνα δεν θα έχει στη διάθεση του τους μακροχρόνια απόντες Βύντρα (στόπερ/δ. μπακ, 11/0), Λούκας (στόπερ, 10/1) και Βέλλιο (φορ, 9/0).

Οι δύο ομάδες αναμένεται να έχουν έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού στο σημερινό παιχνίδι, ενώ οι κακές καιρικές συνθήκες δεν θα επιτρέψουν να γίνει καλό παιχνίδι.

Θα πάρω το ρίσκο και θα ποντάρω στο 2+ under 1,5 σε απόδοση 7,00, καθώς πιστεύω η εμπειρία της Λαμίας θα παίξει σημαντικό ρόλο στο σημερινό αγώνα.

Δελτίο
Βέροια - Λαμία Super League11/06/22 18:45 2 + under 1,5 7.00 1-2
Απόδοση Δελτίου: 7.00
Ποντάρισμα: 500
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X