Επιστρέφει στο «σπίτι» του και στις νίκες ο Ηρόδοτος

Επιστρέφει στο «σπίτι» του και στις νίκες ο Ηρόδοτος

Δύο καλοπληρωμένες επιλογές έβγαλα από τη 10η αγωνιστική της Super League 2

Σήμερα διεξάγεται η εμβόλιμη 10η αγωνιστική στους δύο ομίλους της Super League 2. Με τη στήλη να ξεχωρίζει δύο καλοπληρωμένους άσους.

Πάμε να τις δούμε αναλυτικά…

ΑΕΛ – Ξάνθη: Η ΑΕΛ ήταν το πρώτο φαβορί πριν την έναρξη του πρωταθλήματος για να πάρει το ένα και μοναδικό εισιτήριο για την άνοδο στη Super League 1. Ωστόσο δεν έχει επιβεβαιώσει τα προγνωστικά με την μέχρι τώρα πορεία της καθώς σε 8 αγώνες έχει απολογισμό (3-4-1). Η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε αλλαγή προπονητή με τη θέση του Ηλία Φυντάνη να παίρνει ο Παναγιώτης Γκουτσίδης. Η Ξάνθη βρίσκεται στη 1η θέση του βορείου ομίλου της Super League 2 καθώς μετά από 8 αγώνες μετράει (7-1-0). με την μοναδική της απώλεια να είναι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Πιερικό (1-1). Στη σημερινή αναμέτρηση θα έχεις τρεις σημαντικές απουσίες, καθώς δεν υπολογίζονται οι έμπειροι στόπερ Μπάτζιος και Μιχαήλ και ο χαφ Μονρόζ. Η ΑΕΛ παρά το κακό της ξεκίνημα περιμένω να βγάλει αντίδραση στο σημερινό ντέρμπι.

Και θα προτιμήσω τον άσο σε απόδοση 3,89.

Ηρόδοτος – Επισκοπή: Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού επιστρέφει στην φυσική της έδρα στο σημερινό ντέρμπι της Κρήτης κόντρα στην Επισκοπή. Ο Ηρόδοτος τους 4 αγώνες εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα τους έδωσε 3 στο Παγκρήτιο Στάδιο και έναν στο ΔΑΚ του Γάλλου, και είχε απολογισμό (1-0-3). Η Επισκοπή την περασμένη αγωνιστική έμεινε στο (1-1 εντός έδρας) κόντρα στο Αιγάλεω. Η ομάδα του Γιάσμικο Βέλιτς έχει απολογισμό σε 8 αγώνες (1-2-5) με τον εκτός έδρας απολογισμό της να είναι (1-0-2). Εκτιμώ πως ο Ηρόδοτος έχει το πάνω χέρι στο κρητικό ντέρμπι και με την επιστροφή στη φυσική του έδρα θα πάρει το τρίποντο της νίκης.

Οπερ κρατάω τον άσο της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού σε απόδοση 2,47.

Δελτίο
Ηρόδοτος - Επισκοπή Super League 229/12/21 15:00 1 1 αναβλήθηκε
Λάρισα - Ξάνθη Super League 229/12/21 15:00 1 3.89 4-0
Απόδοση Δελτίου: 3.89
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X