Με τον άσο την Γκλάντμπαχ  και το  G/G  στο Κλουζ - Φαρούλ

Με τον άσο την Γκλάντμπαχ και το G/G στο Κλουζ - Φαρούλ

Δύο καλοπληρωμένες επιλογές έβγαλα για σήμερα

Με δύο καλοπληρωμένες επιλογές θα ασχοληθώ σήμερα από την Μπουντεσλίγκα και το πρωτάθλημα της Ρουμανίας.

 Γκλάντμπαχ – Μπάγερν: Πρεμιέρα σήμερα έχουμε για το Γερμανικό πρωτάθλημα και η Μπάγερν έχει δύσκολη αποστολή εκτός έδρας κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Οι Βαυαροί κόντρα στην Γκλάντμπαχ έχουν απολογισμό στα τελευταία 14 παιχνίδια (4-5-5), έχοντας υποστεί τις περισσότερες ήττες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην Μπουντεσλίγκα.

Θα ρισκάρω στον άσο της Γκλάντμπαχ σε απόδοση 4,75.

Κλουζ – Φαρούλ: Η Κλουζ αγωνίστηκε την περασμένη Τρίτη κόντρα Γιουνγκ Μπόις για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ όπου γνώρισε την ήττα με (1-3), όπου στη τελευταία μισή ώρα του αγώνα αγωνίστηκε με 10 παίκτες και σιγουρά θα βγάλει έξτρα κούραση στο σημερινό παιχνίδι. Την ερχόμενη Τρίτη αγωνίζεται στο Βελιγράδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για τα πλέι – οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Στο φετινό πρωτάθλημα η περσινή πρωταθλήτρια έχει κάνει το 4/4 και αντιμετωπίζει σήμερα τη Φαρούλ που στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια έχει απολογισμό (2-2-0) έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Το timing  με οδηγεί στη κόντρα της Κλουζ, άλλα δε θα πάρω τόσο μεγάλο ρίσκο.

Θα κρατήσω το g/g σε απόδοση 2,35 καθώς είναι δύσκολο η Φαρούλ να κρατήσει για πέμπτο παιχνίδι την εστία της ανέπαφη κόντρα στην πρωταθλήτρια Κλουζ

Δελτίο
Γκλάντμπαχ - Μπάγερν Μπουντεσλίγκα13/08/21 21:30 1 4.75 1-1
Κλουζ - Φαρούλ Α' Ρουμανίας13/08/21 21:30 g/g 2.35 1-0
Απόδοση Δελτίου: 11.16
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X