Με τα γκολ στην Πράγα και με το διπλό της Σαχτάρ Ντόνετσκ

Με τα γκολ στην Πράγα και με το διπλό της Σαχτάρ Ντόνετσκ

Με δύο παιχνίδια θα ασχοληθώ σήμερα από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ

Το διπλό της Σάλκε πέρασε αέρας την Κυριακή αλλά όταν δεν σε θέλει η μπάλα επόμενο είναι να φας κουβά. Η Βέιλε που ως την Κυριακή είχε δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και δεν είχε σκοράρει στο φετινό πρωτάθλημα κατάφερε να βγάλει χαρακτήρα να πετύχει και να πάρει την ισοπαλία από την περσινή πρωταθλήτρια Μπρόντμπι. Η Βέιλε βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 2ο λεπτό κατάφερε να βγάλει χαρακτήρα να πέτυχειδύο τέρματα και να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, Η Μπρόντμπι έφερε το ματς στα ίσα δέκα λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη στη τελευταία φάση του αγώνα  αλλά στάθηκε άτυχη καθώς η π@@νη μπάλα βρήκε το δοκάρι. Αφήνω το χθες και έρχομαι στο σήμερα όπου ξεχώρισα δύο επιλογές από τα σημερινά παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σπάρτα Πράγας – Μονακό: Στον 2ο προκριματικό γύρο η Σπάρτα Πράγας κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να αποκλείσει την Ραπίντ Βιέννης με (2-0) το πρώτο παιχνίδι στην Αυστρία είχε λήξει με (1-2) υπέρ των Αυστριακών. Για το πρωτάθλημα Τσεχίας η Σπάρτα Πράγας κέρδισε εκτός έδρας με (5-0) την Σλόβαν Λίμπερετς. Η Μονακό επιστρέφει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα μετά από τρία χρόνια, η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Σπάρτα είναι η πρώτη αναμέτρηση για τη φετινή σεζόν. Οι Μονεγάσκοι είναι σχεδόν η ίδια ομάδα με πέρσι.

Η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων με οδηγούν στο combo g/g + over σε απόδοση 1,99.

Γκενκ – Σαχτάρ Ντόνετσκ: Η Γκένκ στα μέχρι στιγμής επίσημα παιχνίδια της μας έχει δείξει πως είναι μια επιθετική ομάδα, αλλά παρουσιάζει πολλές αμυντικές αδυναμίες. Στο πρωτάθλημα Βελγίου το περασμένη Παρασκευή γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Οστάνδη με (3-4), ενώ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έμεινε εκτός έδρας στο (1-1) με την Σταντάρ Λιέγης. Για το Σούπερ Καπ γνώρισε την ήττα με (2-3) από την πρωταθλήτρια Μπριζ. Η Σαχτάρ στο πρωτάθλημα Ουκρανίας έχει κάνει το 2/2. Στον πάγκο κάθεται από τη φετινή σεζόν ο Ιταλός Ντε Τζέρμπι που παρουσίασε πολύ καλή δουλεία στη Σασσουόλο τα προηγούμενα χρόνια. Έκανε μεταγραφές υψηλού επίπεδου και παρουσιάζεται ακόμα πιο ενισχυμένη.

Κρατάω το διπλό σε απόδοση 2,65.

 

Δελτίο
Σπάρτα Πράγας - Μονακό Champions League03/08/21 20:00 g/g + over 1.99 0-2
Γκενκ - Σαχτάρ Ντόνετσκ Champions League03/08/21 21:00 2 2.7 1-2
Απόδοση Δελτίου: 5.37
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X