Με τα γκολ στο Καζακστάν και τη νίκη της ΑΕΚ στο Σαράγεβο

Με τα γκολ στο Καζακστάν και τη νίκη της ΑΕΚ στο Σαράγεβο

Δύο επιλογές από τα πρώτα παιχνίδια των Ελληνικών ομάδων στο Europa Conference League ξεχώρισα για σήμερα

Η στήλη έκανε χθες το 2/3 στις επιλογές για τα προκριματικά του Champions Leaague, καθώς μας έφυγε μόνο το παιχνίδι της Μπρατισλάβας. Από τα σημερινά παιχνίδια του Europa Conference League η στήλη θα ασχοληθεί με τα παιχνίδια των Ελληνικών ομάδων. Πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Αστάνα – Άρης: Η Αστάνα δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση στα τελευταία 10 παιχνίδια που έχει δώσει για το εγχώριο πρωτάθλημα, καθώς παρουσιάζει πολλές αμυντικές αδυναμίες έχοντας δεχθεί 14 γκολ τα οποία  δέχθηκε από ομάδες που είναι από την 5η θέση της βαθμολογίας και κάτω σε σύνολο 14 ομάδων. Ο Άρης από τις ομάδες αυτές είναι μια κλάση ανώτερος και πιστεύω πως θα βρει γκολ σίγουρα στο σημερινό παιχνίδι. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει και αυτή τα δικά της θέματα στην ανασταλτική της λειτουργία οπότε το παιχνίδι θα έχει γκολ.

Κρατάω το combo g/g + over σε απόδοση 2,45.

Βελέζ Μόσταρ – ΑΕΚ: Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο φαβορί στις αναμετρήσεις με την Βελέζ Μόσταρ. Η «Ένωση» αν είναι σοβαρή δεν θα έχει κανένα πρόβλημα και μπορεί από σήμερα να καθαρίσει την πρόκριση.

Κρατάω τη νίκη της ΑΕΚ με τη συνοδεία του over 1,5 σε απόδοση 2,10.

 

 

Δελτίο
Αστάνα - Αρης Europa Conference League22/07/21 16:00 g/g + over 2.45 2-0
Βελέζ Μόσταρ - ΑΕΚ Europa Conference League22/07/21 21:30 2 + over 1,5 2.10 2-1
Απόδοση Δελτίου: 5.15
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X