Σκοράρει στο Ζάγκρεμπ η Ομόνοια

Σκοράρει στο Ζάγκρεμπ η Ομόνοια

Με δύο επιλογές θα ασχοληθώ από τα σημερινά πρώτα ματς του 2ο προκριματικού του Champions League

Το Σάββατο κάναμε το απολυτό στα προγνωστικά στοιχήματος, ενώ την Κυριακή είχαμε 0/3 επιλογές. Μετά το χθεσινό ρεπό επιστρέφουμε σήμερα με δύο επιλογές από τα πρώτα παιχνίδια του 2ο προκριματικού γύρου του Champions League. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημερινές επιλογές.

Λίνκολν (Γιβραλτάρ) – Κλουζ (Ρουμανία): Η Λίνκολν στον 1ο προκριματικό γύρο απέκλεισε την Φόλα Ες από το Λουξεμβούργο με μια ισοπαλία εκτός έδρας (2-2) και με εντός έδρας νίκη με (5-0),  στους 7 τελευταίους εντός έδρας αγώνες για τα προκριματικά του Champions League έχει απολογισμό (3-3-1). Η Κλουζ στον προηγούμενο γύρο  χρειάστηκε την παράταση για να αποκλείσει την Μπάνια Λουκά από την Βοσνία, ενώ για την 1η αγωνιστική του Ρουμανικού πρωταθλήματος κέρδισε δύσκολα την Κραϊόβα με (3-2). Στα τέσσερα επίσημα ματς που έδωσε  για τη φετινή σεζόν η Κλουζ έχει δεχτεί γκολ σε όλα και δείχνει να έχει θέματα στην ανασταλτική της λειτουργία.

Κρατάω για επιλογή από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση το g/g σε απόδοση 2,20.

 

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Ομόνοια: Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πήρε την πρόκριση με δύο νίκες (3-2 εντός και 2-0 εκτός) στον προηγούμενο γύρο κόντρα στην Βάλουρ (Ισλανδίας). Η ομάδα της Κροατίας σε 5 εντός έδρας αναμετρήσεις για το Champions League έχει (3-1-1) και στα 5/5 ματς επιβεβαιώθηκε το over. Ενώ στα 3/5 εμφανίστηκε το combo g/g +over.

Η Ομόνοια για 2η σερί σεζόν συμμετέχει στα προκριματικά του Champions League πέρσι έφτασε μέχρι τα πλέι – οφ όπου αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό. Για να φτάσει μέχρι τα πλέι – οφ πήρε δύο εκτός έδρας προκρίσεις κόντρα στην Αραράτ Αρμενίας (0-1) στη παράταση και επί της Λέγκια Βαρσοβίας (0-2) επίσης στην παράταση. Ενώ παρά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό συνέχισε σε όμιλο του Europa League. Την περσινή σεζόν σε 4 συνολικά εκτός έδρας ευρωπαϊκούς αγώνες βρήκε δίχτυα και στα τέσσερα ματς ενώ στα 2/4 επιβεβαιώθηκε το g/g. Η Ομόνοια μπορεί να εκμεταλλευθεί τις αμυντικές αδυναμίες της Ντιναμό.

Θα κρατήσω και εδώ το  g/g σε απόδοση 2,30.

 

Δελτίο
Λίνκολν Ρεντ Ιμπς - Κλουζ Champions League20/07/21 19:00 g/g 2.25 1-2
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Ομόνοια Champions League20/07/21 21:00 g/g 2.30 2-0
Απόδοση Δελτίου: 5.18
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X