Το γκολ του Σακίρι μας χάλασε την απόδοση του Σεφέροβιτς

Το γκολ του Σακίρι μας χάλασε την απόδοση του Σεφέροβιτς

Το γκολ που πέτυχε ο Σακίρι χθες κόντρα στην Ισπανία μας χάλασε την αρχική απόδοση (5,00) του Σεφέροβιτς που τον είχαμε προτείνει για πρώτο σκόρερ της Ελβετίας

Η στήλη μπορεί να μην είναι σε καλό φεγγάρι στα προγνωστικά των αγώνων του Euro, αλλά σε δύο μακροχρόνιες επιλογές που πρότεινε για πρώτους σκόρερ της Αυστρίας (Καλαϊτζιτς με απόδοση 3,75) πληρώθηκε δια τέσσερα και με την επιλογή του Χάρι Σεφέροβιτς που προτάθηκε επίσης από την στήλη για 1ος σκόρερ της Ελβετίας με αρχική απόδοση (5,00) πληρώθηκε δια δύο.

Από τα σημερινά παιχνίδια επέλεξα μια επιλογή με μεγάλο ρίσκο πάμε να τη δούμε αναλυτικά.

Στο «Ολυμπιακό Στάδιο» του Μπακού μπροστά σε 40.000 θεατές η Τσεχία αντιμετωπίζει την Δανία. Και οι δύο ομάδες στα μέχρι στιγμής παιχνίδια τους  στη διοργάνωση βγάζουν ενέργεια στο παιχνίδι τους, έχουν πολλά τρεξίματα και πιστεύω πως το σημερινό παιχνίδι θα έχει ρυθμό και ένταση. Η Τσεχία μας έχει παρουσιάσει και πολύ καλή αμυντική λειτουργία καθώς έχει δεχτεί μέχρι στιγμής στο τουρνουά 2 γκολ στα παιχνίδια των ομιλών από Κροατία και Αγγλία. Η Δανία μετά το συμβάν με τον Ερικσεν συσπειρώθηκε και πήρε την πρόκριση από τον όμιλο και από τη φάση των «16» με δύο εμφατικές νίκες επί της Ρωσίας με (4-1) και στην προηγουμένη φάση της διοργάνωσης επί της Ουαλίας με (4-0) Πιστεύω το παιχνίδι θα έχει γκολ εκατέρωθεν αλλά θα δώσω ένα προβάδισμα στην Τσεχία.

Θα κρατήσω με αρκετό ρίσκο  το combo 1& g/g  σε απόδοση 9,00.

Δελτίο
Τσεχία - Δανία EURO 202103/07/21 19:00 1&g/g 9.00 1-2
Απόδοση Δελτίου: 9.00
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X