Κερδίζει την πρώτη μάχη η Ξάνθη

Κερδίζει την πρώτη μάχη η Ξάνθη

Θα ποντάρουμε στον άσο της Ξάνθης κόντρα στον Παναιτωλικό στο πρώτο παιχνίδι της σειράς για το μπαράζ ανόδου.

Η Ξάνθη πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Λεβαδειακό εντός έδρας για την τελευταία αγωνιστική της Super League 2. Με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να μην καταφέρνει να παίρνει την απευθείας άνοδο στη Super League 1, καθώς μετά τη γκέλα ολκής πριν δύο εβδομάδες κόντρα στον Εργοτέλη εντός έδρας έχασε την πρώτη θέση και την απευθείας άνοδο από τον Ιωνικό. Σήμερα θέλει εκμεταλλευτεί την έδρας της κόντρα στον Πανιτωλικό και να κάνει το πρώτο βήμα για την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία. Ενόψει και του δεύτερου αγώνα στο Αγρίνιο την Κυριακή.

Ο Παναιτωλικός μέσω των δύο αγώνων μπαράζ θα διεκδικήσει την παραμονή του στη Super League 1.  Η ομάδα του Αγρίνιου στο ξεκίνημα τη σεζόν είχε σαν στόχο μια άνετη παραμονή άλλα κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Τα «καναρίνια» θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία μέσω των αγώνων μπαράζ για να παραμείνουν για ακόμη μια χρόνια στην μεγάλη κατηγορία.  Στα τελευταία δύο παιχνίδια για τα Play – Out  η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε μια ισοπαλία εκτός έδρας κόντρα στον ΟΦΗ (2-2)  ενώ είχε γνωρίσει την εντός έδρας ήττα με (1-3) από τον Ατρόμητο μια ήττα που του στέρησε και  τις οποίες ελπίδες είχε για απευθείας παραμονή.

Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στο γκολ. Θα πάω με την πεπατημένη του Μπάμπη Τεννέ και θα ρισκάρω στον 1& under 2,5 σε απόδοση 4,00.

Δελτίο
Ξάνθη - Παναιτωλικός Super League 226/05/21 15:30 1 &under 2,5 4.00 2-1
Απόδοση Δελτίου: 4.00
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X