Με τη φόρμα της Χιρόνα

Με τη φόρμα της Χιρόνα

Δύο επιλογές από τη Segunda Division έβγαλα για σήμερα.

Η προτελευταία αγωνιστική στη Segunda Division διεξάγεται σήμερα, από το σημερινό πρόγραμμα έβγαλα δύο επιλογές πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Η Αλμερία υποδέχεται τη Λογρονιές. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση με 67 βαθμούς και με νίκη σήμερα θα εξασφαλίσουν την συμμέτοχη τους στα Play – Off. Αν δεν κερδίσουν κινδυνεύουν να μείνουν εκτός της πρώτης εξάδας καθώς την τελευταία αγωνιστική αγωνίζονται με την Σπόρτιγκ Χιχόν εκτός έδρας. Η Λογρονιές κέρδισε 1-0 τη Φουενλαμπράδα εντός έδρας και είναι στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, στο παιχνίδι αυτό συμπλήρωσαν κάρτες τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές που θα απουσιάσουν από το σημερινό παιχνίδι. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την αδιάφορη Λας Πάλμας και με νίκη κόντρα στην ομάδα των Καναρίων Νήσων θα σωθεί.

Θα κρατήσω το combo 1 &over 1,5 σε απόδοση 1,79.

Η Χιρόνα φιλοξενεί την Αλκορκόν. Οι Καταλανοί είναι σε εξαιρετική φόρμα στα τελευταία 5 παιχνίδια τους έχουν (5-0-0) και με νίκη σήμερα κόντρα στην Αλκορκόν θα εξασφαλίσουν την συμμέτοχη τους στα Play – Off την τελευταία αγωνιστική αγωνίζονται εκτός έδρας με την Καρταχένα. Η Αλκορκόν κέρδισε με 2-0 την Σαμπαντέλ και βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Εσπανιόλ και αν χρειαστεί κάτι θα το βρει.  Ευνοείται σε όλες τις ισοβαθμίες με τις ομάδες που κινδυνεύουν.

Θα κρατήσω τον άσο σε απόδοση 1,96.

Δελτίο
Αλμερία - Λογρονιές Β' Ισπανίας24/05/21 22:00 1 &over 1,5 1.79 2-1
Χιρόνα - Αλκορκόν Β' Ισπανίας24/05/21 22:00 1 1.96 1-0
Απόδοση Δελτίου: 3.51
Ποντάρισμα: 200
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X