Δύο σημεία combo από την Ιταλία

Δύο σημεία combo από την Ιταλία

Δύο καλοπληρωμένες επιλογές από την τελευταία αγωνιστική της Serie A κράτησα για σήμερα.

Στο Μπέργκαμο γίνεται το σημαντικότερο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Serie A. Η Αταλάντα εξασφάλισε την έξοδο της στο Τσαμπιονς Λιγκ και η Μίλαν θέλει τη νίκη για να δώσει το παρών μετά από πολλά χρόνια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η Αταλάντα αν χάσει θα τερματίσει στην 4η θέση και θα λάβει 5 εκ. ευρώ, λιγότερα συγκριτικά με το ποσό που θα λάβει αν  καταλάβει την 2η θέση από τα μπόνους του τηλεοπτικού συμβολαίου. Πολλά θα εξαρτηθούν από την συμπεριφορά της Αταλάντα αν θα θελήσει να εκδικηθεί την Γιουβέντους  τόσο για την «σφαγή» στο τελικό του Coppa Italia την Τετάρτη, όσο και για τις δηλώσεις του Ανιέλι που στόχευαν την ομάδα του Μπέργκαμο για την δημιουργία της κλειστής λίγκας.

Η Μίλαν θα παραταχθεί χωρίς τους δύο καλύτερους επιθετικούς της, τον Ζλάταν και τον Ρέμπιτς. Οι ¨ροσσονέρι” ωστόσο έχουν καλύτερη επίδοση στα εκτός έδρας παιχνίδια τους από ότι στο «Σαν Σίρο».

Θα ρισκάρω στο combo 2& g/g σε απόδοση 4,00.

Η Σασσούλο φιλοξένει τη Λάτσιο. Οι “νερόβερντι” για να τερματίσουν στην 7η θέση και να πάρουν   το εισιτήριο για το Europa Confernce League, θέλουν δική τους νίκη και ήττα της Ρόμα από την Σπέτσια. Το σημερινό παιχνίδι θα είναι το τελευταίο στον πάγκο της Σασσούλο για τον ανερχόμενο κόουτς Ντε Τζέρμπι που από το καλοκαίρι θα αναλάβει την Σαχτάρ. Η Λάτσιο θα τερματίσει στην 6η θέση ότι και να γίνει στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής και θα παραταχθεί με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Θα πάω και εδώ με  το combo 1& over 2,5 σε απόδοση 2,10.

Δελτίο
Αταλάντα - Μίλαν Serie A23/05/21 21:45 2 &g/g 4.00 0-2
Σασουόλο - Λάτσιο Serie A23/05/21 21:45 1 &over 2,5 2.1 2-0
Απόδοση Δελτίου: 8.40
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X