Με τα γκολ στην Κατερίνη και τον άσο της Τρίγλιας

Με τα γκολ στην Κατερίνη και τον άσο της Τρίγλιας

Δύο καλοπληρωμένες επιλογές από τον Βόρειο όμιλο της Football League έβγαλα για σήμερα.

Στην Κατερίνη ο Πιερικός υποδέχεται την Καβάλα. Οι γηπεδούχοι στα δύο τελευταία παιχνίδια πέτυχαν δύο νίκες και είναι στο -5 από την 2η θέση και με νίκη κόντρα στην σημερινή τους αντίπαλο θα βρεθούν στο -2. Η Καβάλα γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική  εντός έδρας ήττα – σοκ από τον Απόλλωνα Πόντου, έχοντας δύο χαμένα πέναλτι και στο σημερινό παιχνίδι καλείται να βγάλει αντίδραση. Ο Πιερικός έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 14 γκολ και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του έχει πέτυχει πέντε γκολ. Η Καβάλα έχει την καλύτερη επίθεση με 22 γκολ και στα τελευταία έξι παιχνίδια, ενώ έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα τελευταία.

Θα ρισκάρω στο καλοπληρωμένο over σε απόδοση 2,40.

Στην Τρίγλια η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Θεσπρωτό. Η ομάδα της Χαλκιδικής προέρχεται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες και βρίσκεται πλέον στο – 4 από την ζώνη του υποβιβασμού. Ο Θεσπρωτός ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από κορωνοϊό, βρίσκεται στο -3 από την επικίνδυνη ζώνη. Την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε ξανά στην αγωνιστική δράση γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από τον Πιερικό με (2-0), ενώ μεσοβδόμαδα έδωσε και το ένα από τα δύο εξ΄ αναβολής παιχνίδια κόντρα στον Πανσερραϊκό όπου γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με (1-0).

Η Τρίγλια θα επιστρέψει στις νίκες μετά τις δύο εκτός έδρας ήττες. Ο Θεσπρωτός θα βγάλει κούραση από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια καθώς δεν έχει το μεγάλο ρόστερ.

Θα ρισκάρω στον άσο σε απόδοση 2,30.

Δελτίο
Πιερικός - Καβάλα Football League23/05/21 17:00 over 2,5 2.40 0-2
Τριγλία - Θεσπρωτός Football League23/05/21 17:00 1 2.30 2-1
Απόδοση Δελτίου: 5.52
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X