Δύο σημεία ειδησεογραφίας από τη Segunda

Δύο σημεία ειδησεογραφίας από τη Segunda

Θα ποντάρω σε δύο σημεία ειδησεογραφίας από την Segunda Division.

Η Λογρονιές βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και έχει απόσταση έναν βαθμό από τη θέση που δίνει την παραμονή. Η Λογρονιές στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν έχει δύο παιχνίδια εντός έδρας το σημερινό με την Φουενλαμπράδα που είναι αδιάφορη και με τη Λας Πάλμας που επίσης είναι αδιάφορη και ένα εκτός με την Αλμερία που διεκδικεί την άνοδο. Αν κάνει 2Χ2 έχει πολλές ελπίδες παραμονής. Η  Φουενλαμπράδα την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Ράγιο Βαγιεκάνο πέρα από την ήττα στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχασε και τους τρεις καλύτερους μεσοεπιθετικούς της .Οι Ράντι Εντέκα (37 αγώνες – 8 γκολ), Πάτε Σις (30 αγώνες – 3 γκολ) αποβλήθηκαν, ενώ ο Ιμπάν Σαλβαδόρ (29 αγώνες – 2 γκολ) συμπλήρωσε κάρτες.

Οι απουσίες της Φουενλαμπράδα είναι κομβικές δεν έχει κάποιο στόχο στο πρωτάθλημα, η Λογρονιές κυνηγάει την παραμονή και έχει την ευκαιρία να πάρει τη νίκη.

Κρατάω τον άσο σε απόδοση 2,25.

Το Αλκορκόν – Σαμπαντέλ είναι τελικός παραμονής. Οι γηπεδούχοι από την ημέρα που την τεχνική τους  ηγεσία ανέλαβε ο Ανκέλα έκαναν έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο και τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε κρατάνε την τύχη στα χέρια τους. Η Σαμπαντέλ μετά την εντός έδρας ήττα από την Τενερίφη  δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Στο σημερινό παιχνίδι θα έχει τέσσερις τιμωρημένους μεταξύ των οποίων και ο ηγέτης και σκόρερ της Στόιτσκοφ (35 αγώνες – 9 γκολ).

Πάω με τον άσο και εδώ σε απόδοση 2,30.

Δελτίο
Λογρονιές - Φουενλαμπράδα Β' Ισπανίας19/05/21 20:00 1 2.25 1-0
Αλκορκόν - Σαμπαντέλ Β' Ισπανίας19/05/21 20:00 1 2.30 2-0
Απόδοση Δελτίου: 5.18
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X