Με  τις νίκες Ιωνικού  και Ξάνθης στους τελικούς της Super League 2

Με τις νίκες Ιωνικού και Ξάνθης στους τελικούς της Super League 2

Τους γηπεδούχους θα στηρίξουμε στους σημερινούς τελικούς της Super League 2.

Η τελευταία αγωνιστική των Play – Off  της Super League 2 διεξάγεται σήμερα με τον Ιωνικό να φιλοξένει τον Εργοτέλη στη Νεάπολη και την Ξάνθη να υποδέχεται στα Πηγάδια τον Λεβαδειακό.

Ο Ιωνικός έκανε μια επική… ανατροπή στη Ρόδο με τον Διαγόρα από το 2-0 που βρέθηκε να χάνει στο 13΄λεπτό η ομάδα του Δημήτρη Σπανού γύρισε το ματς μέχρι το τέλος του πρώτου ημίχρονου και έφτασε στη νίκη με το  ” αγγλικό” σκορ 3-5. Με τη νίκη στη Ρόδο βρέθηκε πάλι στην  κορυφή παρέα με τον Λεβαδειακό. Ο Ιωνικός δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του η ομάδα της Νίκαιας θέλει νίκη δική της και ήττα του Λεβαδειακού για να πάρει την απευθείας άνοδο. Αν φέρει το ίδιο αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό, πρέπει να πέτυχει περισσότερα γκολ. Σε περίπτωση που ο Ιωνικός αναδειχθεί ισόπαλος με τον Εργοτέλη και η Ξάνθη επικρατήσει του Λεβαδειακού, τότε η ομάδα της Νίκαιας μένει και πάλι δεύτερη, καθώς η Ξάνθη υπερτερεί στην ισοβαθμία, όπως και με τον Λεβαδειακό. Σε περίπτωση ήττας μένει εκτός δυάδας και εκτός διεκδίκησης της ανόδου, είτε απευθείας είτε μέσω μπαράζ.

Ο Εργοτέλης συνέχισε το αήττητο σερί του και πήρε ένα τεράστιο διπλό στην Ξάνθη με 1-0 και έμεινε ζωντανός στην μάχη της ανόδου. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη κρατάει την τύχη στα χέρια της, τουλάχιστον για τη 2η θέση αν κερδίσει στη Νεάπολη θα είναι σίγουρα στα μπαράζ ανόδου, ενώ αν γνωρίσει την ήττα ο Λεβαδειακός θα πάρει την απευθείας άνοδο.

Παιχνίδι αίμα και άμμος. Και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη περιμένω ένα ανοιχτό ματς, Νομοτελειακά τα σερί κάποτε σπάνε και νομίζω σήμερα ήρθε η ώρα να σπάσει το σερί του Εργοτέλη. Θα κρατήσω το combo 1& over 1,5 σε απόδοση 2,30.

Στα Πηγάδια η Ξάνθη φιλοξένει τον Λεβαδειακό. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έκανε νέο κάζο στην έδρα της κόντρα στον Εργοτέλη και γνώρισε την ήττα με 1-0. Ο Λεβαδειακός κέρδισε με 3-0 εντός έδρας τα Χάνια στο ντεμπούτο του Οφρυδόπουλου και βρέθηκε ξανά στην 1η θέση.  Η Ξάνθη θέλει δική της νίκη και νίκη του Ιωνικό για να πάρει την δεύτερη θέση. Με νίκη δική της και ισοπαλία του Ιωνικού κερδίζει απευθείας την άνοδο. Ο Λεβαδειακός με νίκη δική του παίρνει την άνοδο χωρίς να τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα στη Νεάπολη .Ενώ με ισοπαλία είναι σίγουρα στη δεύτερη θέση.

 

Ματς do or die στα Πηγάδια, Θα δώσω ένα προβάδισμα στην Ξάνθη λόγω Τεννέ που είναι.. μετρ των ανόδων και λόγω μεγαλύτερης εμπειρίας των παικτών της που μπορούν να διαχειριστούν κατάστασης πίεσης.  Κρατάω τον άσο σε απόδοση 2,20.

Δελτίο
Ιωνικός - Εργοτέλης Super League 219/05/21 15:30 1& over 1,5 2.30 2-1
Ξάνθη - Λεβαδειακός Super League 219/05/21 15:30 1 2.20 1-0
Απόδοση Δελτίου: 5.06
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X