Νίκες παραμονής για Τρίκαλα και Δόξα

Νίκες παραμονής για Τρίκαλα και Δόξα

Καθαρίζουν την μπουγάδα με νίκες τα Τρίκαλα και η Δόξα Δράμας.

Σήμερα διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική των Play – out της Super League 2. Τα Τρίκαλα και η Δόξα Δράμας θέλουν τις  νίκες για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Τα Τρίκαλα αντιμετωπίζουν εντός έδρας τον αδιάφορο Απόλλωνα Λάρισας και θέλουν τη νίκη. Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική έμειναν στο (1-1) με τη Δόξα Δράμας εντός έδρας. Στο σημερινό παιχνίδι θέλουν τη νίκη για να παραμένουν στην κατηγορία. Με ισοπαλία θα περιμένουν μη νίκες των Δόξα και Καραϊσκάκη γιατί μειονεκτούν σε πιθανή ισοβαθμία με την ομάδα της Άρτας.

Με το γκολ του Κλάους Αθανασιάδη στο 88ο λεπτό ο Απόλλων Λάρισας πήρε το βαθμό της ισοπαλίας  στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στην κατηγορία. Η σεζόν κλείνει θετικά για την ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας στα μέσα της σεζόν στη θέση του Γιάννη Μάγγου.

Το κίνητρο είναι μονόπλευρο η απόδοση του άσου είναι σε εποχιακή απόδοση. Τα Τρίκαλα θα κερδίσουν το παιχνίδι και θα παραμείνουν στην κατηγορία. Κρατάω το combo 1 & over 1,5 σε απόδοση 1,73.

Στη Πάτρα η Παναχαϊκή υποδέχεται τη Δόξα Δράμας. Οι «κοκκινόμαυροι» κέρδισαν με (3-2) τον ΟΦ Ιεράπετρας εκτός έδρας και διατήρησαν το αήττητο σερί τους στην διαδικασία των Play – Out. Και στα τέσσερα παιχνίδια των Αχαιών επιβεβαιώθηκε το g/g, ενώ στα τρία από τα τέσσερα εμφανίστηκε το g/g & over. Η Δόξα απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) κόντρα στα Τρίκαλα εκτός έδρας, και συνεχίζει να κρατάει την παραμονή στα ποδιά της. Με νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή εξασφαλίζει οριστικά την παραμονή της. Σε περίπτωση ήττας θα περιμένει ήττα του Καραϊσκάκη από τον υποβιβασμένο ΟΦ Ιεράπετρας. Στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της Δόξας στα Play – out επιβεβαιώθηκε το over. Ενώ σε τρεις αναμετρήσεις εμφανίστηκε το combo g/g & over.

Το διπλό από το αρχικό 2,04 έπεσε στο 1,80 την ώρα που γραφόταν η στήλη,  σε τέτοια απόδοση μας αφήνει αδιάφορους. Με την Παναχαϊκή να σκοράρει εύκολα σε όλα τα παινiχίδια των Play – Out καi με τα αμυντικά κενά που έχει η Δόξα θα κρατήσουμε το combo 2 & over 1,5 σε απόδοση 2,38.

 

 

Δελτίο
Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας Super League 218/05/21 15:30 1& over 1,5 1.73 3-1
Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας Super League 218/05/21 15:30 2 &over 1,5 2.38 1-2
Απόδοση Δελτίου: 4.12
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X