Να μπει με το δεξί στον δεύτερο γύρο θέλει ο Αλμωπός

Να μπει με το δεξί στον δεύτερο γύρο θέλει ο Αλμωπός

Στο ξεκίνημα του Β' Γυρου ο Αλμωπός φιλοξενεί τον Πιερικό στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας.

Η ομάδα της Πέλλας βρίσκεται στο +1 από τις θέσεις του υποβιβασμού και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τον δεύτερο γύρο κόντρα στην ομάδα της Κατερίνης.

Στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο Καβάλα έκανε κακό ξεκίνημα και δέχθηκε δύο γκολ κάτι που αποτέλεσε μεγάλο μειονέκτημα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Γιώργου Τυριακιδη έκανε υπερπροσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να βρει ένα γκολ ενώ δεν της δόθηκε ένα καταφανέστατο πέναλτι. Με την ομάδα της Πέλλας να κερδίζει τις εντυπώσεις κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος αλλά να μην καταφέρνει να πάρει εστώ τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Πιερικός κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου αναδείχθηκε ισόπαλος με (1-1) εντός έδρας. Η ομάδα της Κατερίνης είχε ένα καλό ημίχρονο όπου κατάφερε να βρει ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε μετρά στους Βολιώτες και δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης.

Ο Αλμωπός έχει καλή ομάδα θέλει περισσότερο τη νίκη στο σημερινό ματς και πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να παραμείνει στην κατηγορία.

Θα ποντάρω στον άσο του Αλμωπού σε απόδοση 2,70.

Δελτίο
Αλμωπός Αριδαίας - Πιερικός Football League09/05/21 17:00 1 2.70 3-1
Απόδοση Δελτίου: 2.70
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X