Στο γκολ θα κριθεί  η αναμέτρηση στην Επισκοπή

Στο γκολ θα κριθεί η αναμέτρηση στην Επισκοπή

Μια αμφίρροπη αναμέτρηση περιμένω να γίνει στο γήπεδο του Γάλλου " Παύλος Βαρδινογιάννης" μεταξύ της Επισκοπής και της Ρόδου.

Η Επισκοπή του Γιάσμινκο Βέλιτς υποδέχεται τη Ρόδο σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι κλειστό και αμφίρροπο.

Οι Κρητικοί την προηγούμενη αγωνιστική κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) στην εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Νίκη Βόλου, καθώς άντεξαν στην πίεση που ασκούσαν οι γηπεδούχοι έχοντας για κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα τους Δήμιζα. Το παιχνίδι της Ρόδου την προηγούμενη αγωνιστική αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων covid – 19 στην ομάδα του Ασπρόπυργου. Στο τελευταίο παιχνίδι τους οι Ροδίτες γνώρισαν την ήττα με (1-0) εκτός έδρας από τη Σαντορίνη σε ένα ματς κλειστό που είχε λίγες καλές στιγμές.

Η Επισκοπή είναι μια πολύ καλή και σφιχτή ομάδα και αυτό φαίνεται και αποτελέσματα που έχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα καθώς η 7/8 αναμετρήσεις της έχουν κριθεί στο γκολ. Η Ρόδος είναι από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας θα είναι πιο φρεσκιά από τη ομάδα του Βέλιτς στο σημερινό παιχνίδι καθώς δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική. Τα “ελάφια’ στα 7/8 παιχνίδια τους έχουν επιβεβαιώσει το under. Ενώ τα 5/8 παιχνίδια τους έληξαν με under 1,5 γκολ.

Με σημείο δεν μπλέκω θα κρατήσω το under 1,5 με απόδοση 2,30.

Δελτίο
Επισκοπή - Ρόδος Football League09/05/21 17:00 under 1,5 2.30 0-0
Απόδοση Δελτίου: 2.30
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X