Το θέλει πιο πολύ ο ΟΦΙ

Το θέλει πιο πολύ ο ΟΦΙ

Θα ποντάρουμε στην ομάδα με το μεγαλύτερο κίνητρο

ΠοδοΣήμερα διεξάγεται η 3η αγωνιστική στα πλέι – άουτ της Super League 2 και στη Φιλιππούπολη Λάρισας ο Απόλλων υποδέχεται τον ΟΦΙ.

Ο Απόλλων Λάρισας υποδέχεται τον ΟΦΙ, η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου αν και προηγήθηκε νωρίς κόντρα στη Δόξα Δράμας γνώρισε την ήττα με 1-2. Με την ήττα αυτή η ομάδα της Λάρισας θα μπορούσε να μπει σε περιπέτειες άλλα η Παναχαϊκή με το γκολ που πέτυχε στις καθυστερήσεις κόντρα στον Καραϊσκάκη το έδωσε μια διαφορά “ασφάλειας’ πέντε βαθμών. Την επόμενη αγωνιστική ακολουθεί νέο εντός έδρας παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη. Εκτός από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο Σέρβος φορ Ομπράντοβιτς (14/2) που έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Λάρισας. Εκτός παραμένουν ο χαφ Γκόλιας (18/0), ο αμυντικός Καρίκι (19/0) και ο επιθετικός Μπαστιάνος (10/1) Ενώ προέκυψαν και οι φρέσκες απουσίες των κεντρικών χαφ Πάρη Μπάμπη (23/1), Λίταινα (21/0).

Ο ΟΦΙ στο προηγούμενο ματς κόντρα στα Τρίκαλα ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς αν ήταν πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια έμεινε τελικά στο εντός έδρας 0-0 που με βάση την εικόνα του αγώνα τον άδικη. Εκτός από το σημερινό παιχνίδι θα είναι ο πολύτιμος φορ Ντάλα Κόστα (21/4).

Οι απουσίες του Απόλλωνα και το ότι είναι σχετικά άνετος βαθμολογικά. Και το μεγαλύτερο κίνητρο που έχει ο ΟΦΙ με οδηγούν προς τα δεξιά και θα ποντάρω στο combo Χ2+over 1,5 σε απόδοση 2,55.

Δελτίο
Απόλλων Λάρισας - ΟΦ Ιεράπετρας Super League 208/05/21 14:45 Χ2&over 1,5 2.55 1-0
Απόδοση Δελτίου: 2.55
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X