Μια δυάδα  με γκολ

Μια δυάδα με γκολ

Ο άσος της Άσκολι βγήκε ξεκούραστα ενώ το διπλό της Πορντενόνε δεν βγήκε από την μεσημεριανή δυάδα για να κάνουμε το 2/2 με τις επιλογές από τη Serie B.

Για το βράδυ η στήλη κατέληξε σε μια δυάδα με γκολ από Πορτογαλία και Ολλανδία πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές που ξεχώρισε η στήλη.

Στο Φαμαλικάο – Σάντα Κλάρα και οι δύο ομάδες έχουν επιθετική φιλοσοφία δημιουργούν φάσεις και έχουν το εύκολο γκολ. Οι γηπεδούχοι είναι στο +2 από την ζώνη παραμονής. Στα τρία τελευταία τους παιχνίδια έχουν πετύχει επτά γκολ, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Πόρτο πέτυχαν δύο γκολ. Η Σάντα Κλάρα βρίσκεται στην 8η θέση με 41 βαθμούς. στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της έχει βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα επτά φορές. Στις δύο από αυτές κόντρα σε Μπενφίκα και Μποαβίστα πέτυχε τα τέσσερα τέρματα. Στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου η Φαμαλικάο είχε κερδίσει με 2-1.

Η επιλογή μου από αυτή την αναμέτρηση είναι το g/g σε απόδοση 1,85.

Η δεύτερη επιλογή είναι από τη Β’ Ολλανδίας από την αναμέτρηση της ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ με την Ναϊμεγκεν. Η ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πέτυχε εννέα γκολ. Ενω οι φιλοξενούμενοι στις 15 εκτός έδρας αναμετρήσεις τους έχουν σημειώσει 14 γκολ. Στους οκτώ τελευταίους αγώνες μεταξύ τους στην έδρα της ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ ΙΓΚΛΣ επιβεβαιώθηκε δύο φορές το g/g & over και πέντε φορές το g/g & over 3,5.

Θα κρατήσω το combo g/g & over σε απόδοση 2,05.

Δελτίο
Φαμαλικάο - Σάντα Κλάρα Α' Πορτογαλίας07/05/21 21:00 G/G 1.85 1-0
Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Ναϊμέγκεν Β' Ολλανδίας07/05/21 21:00 g/g & over 2,5 2.05 2-1
Απόδοση Δελτίου: 3.79
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X