Δύο σημεια με κίνητρο από τη Serie B

Δύο σημεια με κίνητρο από τη Serie B

Από τη σημερινή αγωνιστική ξεχώρισα δύο επιλογές

Καλημέρα σε όλους προτελευταία αγωνιστική στη Serie B σήμερα πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας με την τελευταία αγωνιστική να διεξάγεται τη Δευτέρα. Από τη σημερινή αγωνιστική ξεχώρισα δύο επιλογές πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Άσκολι – Τσιταντέλα: Η Άσκολι βρίσκεται στην 16η θέση με 41 βαθμούς και με νίκη σήμερα εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία. Στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει ρεκόρ (4-1-1). Η Τσιταντέλα βρίσκεται στην 6η θέση με 56 βαθμούς και θα δώσει το παρών στα πλέι -οφ ανόδου. Στους τελευταίους έξι αγώνες έχει ρεκόρ (3-2-1).

Η Άσκολι με νίκη εξασφαλίζει τη παραμονή. Η Τσιταντέλα έχει «κλειδώσει» τα πλέι -οφ δεν έχει κάποιο κίνητρο τις δύο τελευταίες αγωνιστικές για την κυνηγήσει. Ο άσος της Άσκολι στο 2,55 θα είναι η επιλογή μου.

Βενέτσια – Πορντενόνε: Η Βενέτσια μετά την ισοπαλία με (2-2) εκτός έδρας κόντρα στη Πίζα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα πλέι – οφ δεν ελπίδες για να μπει στην τετράδα και να γλιτώσει έναν γύρο στα πλέι – οφ. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχει απολογισμό (2-1-1). Η Πορντενόνε με γκολ στις καθυστερήσεις γνώρισε εντός έδρας ήττα με (1-2) από την Σαλερνιτάνα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Ντομίζι, ενώ στα τελευταία τέσσερα ματς έχει απολογισμό (1-1-2). Ο Ντομίζι έχει περάσει για μια τριετία στη Βενέτσια αναφέρω τη δήλωση του ενόψει του σημερινού αγώνα: «Με τη Βενέτσια πέρασα αξέχαστες στιγμές, ελπίζω σε ακόμη μια, εστώ και ως αντίπαλος».

Η Βενέτσια έχει εξασφαλίσει την είσοδο της στα πλέι – οφ δεν έχει ελπίδες για κάτι παραπάνω στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Η Πορντενόνε έχει μεγαλύτερο κίνητρο αυτό της επιβίωσης και ίσως έχουμε έχουμε κάποιο «δωράκι» προς τον τεχνικό Ντομίζι που λατρεύτηκε στη Βενετία.

Θα ρισκάρω στο διπλό κίνητρο και παραμονής της Πορντενόνε με απόδοση 3,80.

Δελτίο
Ασκολι - Τσιταντέλα Β' Ιταλίας07/05/21 15:00 1 2.55 2-0
Βενέτσια - Πορντενόνε Β' Ιταλίας07/05/21 15:00 2 3.8 0-0
Απόδοση Δελτίου: 9.69
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X