Θα βγάλει αντίδραση ο Ιωνικός

Θα βγάλει αντίδραση ο Ιωνικός

Ο Ιωνικός γνώρισε την ήττα από τον Λεβαδειακό εντός έδρας με (3-2) στην πρεμιέρα των πλέι -οφ της Super League 2 και σήμερα καλείται να βγάλει αντίδραση στην εκτός έδρας αναμέτρηση με Χανιά στα Περιβόλια.

Η ομάδα της Νίκαιας με την εντός έδρας ήττα από τον Λεβαδειακό μπήκε σε περιπέτειες για την απευθείας άνοδο στη Super League 1, με τη διαφορά να μειώνεται στους 3 βαθμούς από την ομάδα της Λιβαδειάς. Οι πρωτοπόροι της Super League 2 υπερτερούν στην ισοβαθμία από τους Βοιωτούς καθώς στις μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν μαζέψει 4 βαθμούς.

Τα Χανιά μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με (1-1) κόντρα στην Ξάνθη έμειναν στο -8 από την δεύτερη θέση και ρεαλιστικά οι ελπίδες τους είναι μόνο μαθηματικές για να προλάβουν τη θέση που δίνει το δικαίωμα να διεκδικήσουν μια θέση μέσω του αγώνα μπαράζ στη Super League 1.

Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια των Χανίων επιβεβαιώθηκε το g/g ενώ στα δύο από τα τέσσερα εμφανίστηκε το combo g/g & over. Στα τρια από τα τέσσερα τελευταία ματς του Ιωνικού επιβεβαιώθηκε το combo g/g & over. Ενώ και το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος μεταξύ των δύο ομάδων ήταν g/g.

Κρατάω λοιπόν το combo 2& g/g στη δελεαστική απόδοση των 7,00 μονάδων.

Δελτίο
Χανιά - Ιωνικός Super League 205/05/21 15:30 2& g/g 7 1-0
Απόδοση Δελτίου: 7.00
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X