Μια πιθανή ισοπαλία από τη Football League

Μια πιθανή ισοπαλία από τη Football League

Από τα σημερινά παιχνίδια της Football League ξεχώρισα μια πιθανή ισοπαλία.

Στο Οικονομίδειο Στάδιο θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής του Νότιου ομίλου της Football League.

Ο Ιάλυσος υποδέχεται την «συγκάτικο» του στην κορυφή Καλαμάτα. Η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας κόντρα στον Αστέρα Βλαχιώτη με (1-1). Στο πρώτο μέρος ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Την ίδια εικόνα είχαμε και στο δεύτερο ημίχρονο με τη διαφορά στην επανάληψη να σημειώνονται δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Με του γηπεδούχος να παίρνουν το προβάδισμα στο 85ο λεπτό και την ομάδα της Ρόδου να ισοφαρίζει στο 91ο λεπτό και παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Καλαμάτα μετά από μια μέτρια εμφάνιση κατάφερε να πάρει τη νίκη εντός έδρας κόντρα στο Αιγάλεω με (2-0), και τα δύο γκολ η «Μαύρη θύελλα» τα πέτυχε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είχε τον έλεγχο του αγώνα όμως τις έλλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Τελικά κατάφερε στα τελευταία λεπτά του αγώνα να βρει δύο γκολ και να πάρει τη νίκη.

Το under και το N/G εμφανίστηκαν στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια του Ιάλυσου. Το under και το N/G επιβεβαιώθηκε στα πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της Καλαμάτας.

Ντέρμπι κορυφής στη Ρόδο με την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων να μας υποδικνύει την ισοπαλία που τη βρίσκουμε σε απόδοση 2,90.

Δελτίο
Ιάλυσος - Καλαμάτα Football League05/05/21 17:00 Χ 2.9 0-0
Απόδοση Δελτίου: 2.90
Ποντάρισμα: 50
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X