Η τελευταία ζαριά του Εργοτέλη

Η τελευταία ζαριά του Εργοτέλη

Στη χθεσινή δυάδα στα προγνωστικά της στήλης στη Super League 2 κάναμε το απόλυτο

Στη χθεσινή δυάδα στα προγνωστικά της στήλης στη Super League 2 κάναμε το απόλυτο καθώς επιβεβαιώθηκαν τόσο το g/g στη Φιλιππούπολη μεταξύ του Απόλλωνα Λάρισας και της Δόξας Δράμας, όσο και το combo g/g & over στην αναμέτρηση του Καραϊσκάκη με την Παναχαϊκή με συνολική απόδοση 10,60. Στη Serie B κάναμε το 1/2 με τον άσο της μεγάλης Μόντσα να επιβεβαιώνεται, άλλα η Ρετζιάνα κατάφερε να χάσει από την Πεσκάρα στο πιο κομβικό παιχνίδι που έδινε  για την παραμονή στη κατηγορία.
Στη Λιβαδειά ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Εργοτέλη. Ο Λεβαδειακός έβγαλε μεγάλο διπλό με (3-2) επί του Ιωνικού εκτός έδρας. Η ομάδα του Τζουσέπε Σανίνο έκανε μια μεστή εμφάνιση κόντρα στον πρωτοπόρο βαθμολογίας, προηγήθηκε στο 27” δευτερόλεπτο με τον Κονέ δέχθηκε την ισοφάριση στο ξεκίνημα της επανάληψης από τον Ματσούκα, πήρε ξανά το προβάδισμα στο 63΄λεπτό με τον Μαρίνο. Ο Ιωνικός έφερε το ματς στα ίσα έντεκα λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης με τον Μανάλη. και με γκολ του Μυτίδη στις καθυστερήσεις ο Λεβαδειακός πήρε τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη.
Ο Εργοτέλης κέρδισε με (3-1) τον Διαγόρα η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη έκανε πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσε το σκορ να έχει μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες μέχρι και σε εκτέλεση πέναλτι αστόχησαν. Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά πήραν δίκαια το τρίποντο.
Στα 5/6 τελευταία παιχνίδια του Λεβαδειακού επιβεβαιώθηκε το over, ενώ στα 3/6 επιβεβαιώθηκε το combo  g/g & over. Ο Εργοτέλης στα 4/6 παιχνίδια του επιβεβαίωσε το over και στα δύο από αυτά το combo g/g & over.
 Θα ρισκάρω στο combo g/g & over σε απόδοση 2,95.

Δελτίο
Λεβαδειακός - Εργοτέλης Super League 205/05/21 15:30 g/g & over 2,5 2.95 0-1
Απόδοση Δελτίου: 2.95
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X