Δυάδα με απόδοση 10+ από τη Super League 2

Δυάδα με απόδοση 10+ από τη Super League 2

Την προηγούμενη αγωνιστική στον μαγικό κόσμο της Super League 2 έγιναν πράγματα και θαύματα

Σήμερα διεξάγεται η δεύτερη αγωνιστική της Super League 2 και η στήλη θα ασχοληθεί δεν θα ακουμπήσει σημείο. Θα ασχοληθεί με τα γκολ. Πάμε να δούμε τις σημερινές επιλογές μας.

Ο Καραϊσκάκης υποδέχεται την Παναχαϊκή. Η ομάδα του Γιάννη Μάγγου την προηγούμενη αγωνιστική έβγαλε μεγάλο διπλό εκτός έδρας κόντρα στα Τρίκαλα με (1-0) που την κρατάει ζωντανή στην υπόθεση παραμονής. Ο Καραϊσκάκης προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με τον στόπερ Θεολόγου που βρήκε δίχτυα για τρίτο σερί ματς, με το γκολ αυτό να το κρατάνε μέχρι το τέλος καθώς απειλήθηκαν ελάχιστα από τα Τρίκαλα.

Η Παναχαϊκή αναδείχθηκε ισόπαλη με (1-1) εντός έδρας με τον Απόλλωνα Λάρισας αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο. Οι φιλοξενούμενοι αστόχησαν σε εκτέλεση πέναλτι στο 14ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ εννέα λεπτά αργότερα με τον Μπάτροβιτς, το προβάδισμα τους δεν κράτησε για πολύ με την ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου να κερδίζει δεύτερο πέναλτι και με τον «σπεσιαλίστα» Γιάκο να ευστοχεί και να κάνει το (1-1). Στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα δεν άλλαξε τίποτα με την ισοπαλία να αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.

Τα 4/6 παιχνίδια της Παναχαϊκης ήταν g/g, ενώ επίσης 4/6 παιχνίδια ήταν g/g. Στα 3/6 παιχνίδια του Καραϊσκάκη επιβεβαιώθηκε το g/g.

Η Παναχαϊκή θα παίξει χωρίς άγχος και όλα τα ματς της έχουν αμφίσκορο έχει όμως αμυντικές αδυναμίες. Ο Καραϊσκάκης είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο.

Δε μπλέκω με σημείο κρατάω το combo g/g & over με απόδοση 4,00.

Στη Φιλιππούπολη Λάρισας ο Απόλλων φιλοξενεί τη Δόξα Δράμας. Η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο (1-1) στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Στο ξεκίνημα του αγώνα έχασε πέναλτι, στη συνέχεια βρέθηκε πίσω στο σκορ τελικά πήρε το βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας από την άσπρη βούλα με τον «σπεσιαλίστα» Γιακό ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο. Στα τελευταία ματς η ομάδα του Κώστα Φραντζέσκου δεν είναι σε καλή κατάσταση καθώς σε έξι αγώνες έχει ρεκόρ (1-1-4).

Η Δόξα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική γνώρισε διασυρμό αυτή τη φορά με (0-3) από τον ΟΦΙ ενώ είχε προηγηθεί η τέσσερα από τον Λεβαδειακό. Μετά και τον νέο διασυρμό εντός έδρας ο Θανάσης Κολιτσιδάκης αποχώρησε από τον πάγκο των Δραμινών και τη θεση του πήρε ο Κώστας Βασιλακάκης που καλείται να βγάλει τα… κάστανα από τη φωτιά καθώς οι «μαυραετοί» βρίσκονται στο + 2 από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ το ερχόμενο Σάββατο ακολουθεί ο τελικός με τον Καραϊσκάκη.

Με νέο προπονητή Η Δόξα και με μεγαλύτερο κίνητρο αγωνιστικά. Ο Απόλλων δεν έχει εξασφαλίσει τη παραμονή του ακόμα δε μπλέκω με σημείο θα πάω με το g/g σε απόδοση 2,65.

Δελτίο
ΑΕ Καραϊσκάκης - Παναχαϊκή Super League 204/05/21 15:30 g/g & over 2,5 4 3-3
Απόλλων Λάρισας - Δόξα Δράμας Super League 204/05/21 15:30 g/g 2.65 1-2
Απόδοση Δελτίου: 10.60
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X