Μια πασχαλινή τριάδα με γκολ

Μια πασχαλινή τριάδα με γκολ

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία! Πάμε να δούμε τις πασχαλινές επιλογές της στήλης.

Στην Ιταλία η Σασσουόλο υποδέχεται την Αταλάντα. Οι «neroverti» είναι στην 8η θέση και είναι στο -3 από την 7η Ρόμα θέση που δίνει ένα ευρωαϊκό εισιτήριο στο νεοσύστατο Europa Conference League. Η Αταλάντα είναι στην 3η θέση και θέλει να πάρει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για το επόμενο Τσαμπιονς Λιγκ ενώ θα προσπαθήσει να τερματίσει στη 2η θέση καθώς απέχει ένα βαθμό από τη 2η Μίλαν. Η προϊστορία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν μεγάλα σκορ. Οι πέντε τελευταίες συναντήσεις των δύο ομάδων και στις δύο έδρες ήταν ήταν g/g & over 3,5.

Θα κρατήσω το combo g/g & over 3,5 σε απόδοση 2,33.

Στην Αγγλία η Νιουκάστλ φιλοξενεί την Αρσεναλ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 17η θέση και είναι στο +9 από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό και θέλουν λίγους βαθμούς για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους. Στα πέντε τελευταία παιχνίδια δεν έχουν γνωρίσει την ήττα (2-3-0) το ρεκόρ τους. Η Αρσεναλ την προηγούμενη Πέμπτη γνώρισε τη ήττα με 1-2 εκτός έδρας από την Βιγιαρεάλ και έχει το μυαλό της στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Europa League.

Οι αναμετρήσεις και των δύο ομάδων έχουν γκολ επιλογή το combo g/g & over με απόδοση 2.03.

Στη Γαλλία η Μονακό αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Λυών. Οι γηπεδούχοι έχουν κάποιες μικρές ελπίδες ακόμα για τον τίτλο. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη για να έχουν ελπίδες να κατακτήσουν την 3η θέση που δίνει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ. Πριν λίγες μέρες οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για το Κύπελλο με τη Μονακό να παίρνει τη νίκη με 2-0. Η νίκη των Μονεγάσκων αποτελεί μαγική εικόνα καθώς η Λυών πριν δεχτεί το πρώτο γκολ είχε3 δοκάρια για να προηγηθεί ενώ και στο παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής κόντρα στη Λιλ προηγήθηκε με 2-0 και γνώρισε την ήττα με 2-3 δύο ματς στα οποία η μπάλα την τιμώρησε.

Θα κρατήσω και εδώ το combo g/g & over 3,5 σε απόδοση 2,60.

Δελτίο
Σασουόλο - Αταλάντα Α' Ιταλίας02/05/21 16:00 g/g & over 3,5 2.33 1-1
Μονακό - Λυών Α' Γαλλίας02/05/21 22:00 g/g & over 3,5 2.6 2-3
Απόδοση Δελτίου: 6.06
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X