Μια δυάδα με γκολ από το Europa League

Μια δυάδα με γκολ από το Europa League

H στήλη στα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος έκανε 0/3 στις επιλογές της. Τόσο από τις μικρές κατηγορίες της Ελλάδας, άλλα και με το combo του 1& g/g της Παρί που προηγήθηκε στο καλό πρώτο ημίχρονο που είχε στον χθεσινό πρώτο ημιτελικό που έγινε στο «Παρκ ντε Πρενς» άλλα η Σίτι στο δικό της καλό δεύτερο ημίχρονο στάθηκε τυχεροί και έκανε την ανατροπή με 1-2.

Σήμερα παίρνουν σειρά οι πρώτοι ημιτελικοί του Europa League, με τη Γιουνάιτεντ να φιλοξενεί στο «Ολντ Τραφόρντ» τη Ρόμα με τον άσο να προσφέρεται σε απόδοση 1,60 και να μην έχει καμία στοιχηματική αξία. Από το παιχνίδι αυτό θα κρατήσω το combo του g/g & over με τη Γιουνάιτεντ να έχει σκοράρει στα δύο εντός έδρας ματς τις νοκ – άουτ φάσης κόντρα σε Μίλαν στους «16» και Γρανάδα στους «8», επίσης στα νοκ – άουτ ματς έχει μια νίκη επί της Γρανάδα (2-0) και δύο ισοπαλίες με Μίλαν (1-1) και Σοσιεδάδ (0-0). Από την άλλη πλευρά η Ρόμα στα ματς της νοκ – άουτ φάσης έχει τρια σερί διπλά κόντρα σε Μπράγκα, Σαχτάρ και Αγιαξ.

Θα κρατήσω το combo g/g & over με απόδοση 2,20.

Στο ” Θεράμικα” η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Άρσεναλ με τον… μετρ του Europa League Ουνάι Εμέρι να βρίσκει στο δρόμο του την πρώην ομάδα του. Η Άρσεναλ έχει ρίξει όλο το βάρος στο Europa League καθώς δεν έχει πολλές ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη μέσω της Premier League, Οι «κανονιέρηδες» σε όλα τα εκτός εκτός έδρας ματς τους στην διοργάνωση έχουν σκοράρει (Ραπίντ Βιέννης, Μόλντε, Ντάνταλκ, Μπενφίκα, Ολυμπιακό και Σλάβια Πράγας). Το «κιτρίνο υποβρυχίο» είναι αήττητο στις 12 αναμετρήσεις που έχει δώσει στο “Θεράμικα” ενώ επίσης βρεί δίχτυα και στα 12 ματς κόντρα σε (Σιβάσπορ, Καραμπάχ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ντιναμό Κιέβου και Σάλτσμπουργκ).

Και στην αναμέτρηση του “Θεράμικα” θα κρατήσω το g/g & over σε απόδοση 2,25.

Δελτίο
Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ - Ρόμα Europa League29/04/21 22:00 g/g & over 2,5 2.2 6-2
Βιγιαρεάλ - Αρσεναλ Europa League29/04/21 22:00 g/g & over 2,5 2.25 2-1
Απόδοση Δελτίου: 4.95
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X