Με την πεπατημένη του Τεννέ

Με την πεπατημένη του Τεννέ

Η Ξάνθη αντιμετωπίζει στο Xanthi FC ARENA τα Χανιά για την 1η αγωνιστική των play - off της Super League 2.

Οι «Ακρίτες» την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περίοδο κέρδισαν με 4-0 εντός έδρας την Παναχαϊκή, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ στο πρώτο μέρος έκανε μια μετριά εμφάνιση στο δεύτερο μέρος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πήρε μια εύκολη νίκη επί της Παναχαϊκής. Επιστρέφουν για την ομάδα της Ξάνθης ο Βέρκερ (18/0), και ο Μυστακίδης (12/0) ενώ παραμένει εκτός ο μπακ Γκαρσία (17/2).

Τα Χανιά απέσπασαν ισοπαλία με 1-1 από τον Ιωνικό εκτός έδρας για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής της περιόδου. Τα «δελφίνια» σε ισορροπημένο ματς βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 48΄λεπτό άλλα κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφαρίσει στο 88΄λεπτό με τον Τριανταφυλλάκο και να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Νεάπολη. Ο Νίκος Παπαδόπουλος στο σημερινό παιχνίδι αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα καθώς θα έχει πέντε βασικές απουσίες τους επιθετικούς Μασένα (17/1), Τριανταφυλλάκο (9/3) και Κάσσος (10/0), τους βασικούς μέσους Κάρλος (18/1) και Μπαραμπίγια (19/2). Ενώ επιστρέφει ο βασικός στόπερ Γρομητσάρης (18/0).

Το ματς είναι Do or die για την Ξάνθη στη μάχη που δίνει για τη δεύτερη θέση και να διατηρήσει τις οποίες ελπίδες έχει για την πρώτη θέση. Τα Χανιά ταξίδεψαν στην Ξάνθη με πολλές απουσίες βασικών στο μεσοεπιθετικό κομμάτι θα έχουν πρωταρχικό στόχο να μην δεχτούν γκολ και… μπροστά ότι μας δώσει ο θεός! Η Ξάνθη δυσκολεύεται στο γκολ με εξαίρεση το τελευταίο ματς.

Θα πάω με την πεπατημένη της Ξάνθης του Μπάμπη Τεννέ και θα προτιμήσω τον 1 & under 2,5 σε απόδοση 3,25.

Δελτίο
Ξάνθη - Χανιά Super League 228/04/21 15:30 1 & under 2,5 3.25 1-1
Απόδοση Δελτίου: 3.25
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X