Σφραγίζουν από σήμερα την παραμονή τα Τρίκαλα του Σούλη

Σφραγίζουν από σήμερα την παραμονή τα Τρίκαλα του Σούλη

Ξεκινούν σήμερα τα πλέι - άουτ της Super League 2

Ξεκινούν σήμερα τα πλέι – άουτ της Super League 2. Οι έξι ομάδες διατηρούν τους βαθμούς από την κανονική περίοδο αυτός που θα τερματίσει στην τελευταία θέση στο μίνι πρωτάθλημα υποβιβάζεται ενώ ο προτελευταίος θα δώσει αγώνα μπαράζ.

Τα Τρίκαλα έμειναν στο (0-0) εντός έδρας κόντρα στο ΟΦ Ιεράπετρας για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου στο ματς με τους Κρητικούς έδειξε να συμβιβάζεται με τον βαθμό της ισοπαλίας. Με νίκη στο σημερινό παιχνίδι οι Θεσσαλοί εξασφαλίζουν κατά πολύ μεγάλο ποσοστό την υπόθεση παραμονή που ήταν και ο πρωταρχικός τους στόχος.

Ο Καραϊσκάκης Άρτας έκανε μεγάλη ανατροπή κόντρα στον Διαγόρα με (2-1) οι Αρτινοί βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 27΄ και ένα λεπτό αργότερα έφεραν το ματς στα ίσα στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή και να πάρουν μια σημαντική νίκη. Πρίν τη νίκη επί του Διαγόρα είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με (1-1) εντός έδρας με τη Δόξα από την οποία είναι στο -5 και τη «κυνηγάει» για να αποφύγει την προτελευταία θέση που οδηγεί στο μπαράζ παραμονής. Από το σημερινό παιχνίδι για τη ομάδα του Γιάννη Μάγγου θα λείψουν οι πολύτιμοι μέσοι Ναζίμ (17/3), Χατζηδίμπας (16/0) και οι αμυντικοί Παπανίκου (14/0) και Κόκα (10/0).

Όλα τα παιχνίδια στο μίνι πρωτάθλημα για τον Καραϊσκάκη θα είναι “τελικοί”. Τα Τρίκαλα με νίκη σήμερα θα πάνε τη διαφορά στο + 11 και θα σφραγίσουν ουσιαστικά την παραμονή τους.

Θα κρατήσω τον άσο σε απόδοση 1,90

Δελτίο
Τρίκαλα - ΑΕ Καραϊσκάκης Super League 227/04/21 15:30 1 1.9 0-1
Απόδοση Δελτίου: 1.90
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X