Μια δυάδα με γκολ από τη La Liga

Μια δυάδα με γκολ από τη La Liga

Δύο πιθανά g/g από την Ισπανία

Η Σεβίλλη υποδέχεται την Γρανάδα οι Σεβιγιάνοι προέρχονται από τρία σερί διπλά, ενώ στα επτά τελευταία παιχνίδια έχουν έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες και βρίσκονται στο -6 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο, με τον Λοπετέγκι στις δηλώσεις του να αναφέρει πως η ομάδα του δεν έχει σαν στόχο τον τίτλο. Η Γρανάδα κάνει μια πολύ καλή σεζόν αν και ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς και πολλά κρούσματα covid, μπήκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Europa League και κατάφερε να φτάσει μέχρι τους «8» της διοργάνωσης. Ενώ εξασφάλισε πολύ νωρίς και την παραμονή στη La Liga.

Για να πάρει τη νίκη η Σεβίλλη στο σημερινό ματς θα χρειαστεί να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ. Το g/g στο 1,97 θα το προτιμήσω.

Στο «Μπαλάιδος» η Θέλτα φιλοξενεί την Οσασούνα, η Θέλτα μετά την ήττα από την Σοσιεδάδ έχασε τις οποίες ελπίδες είχε για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Οσασούνα στα πέντε τελευταία παιχνίδια πέτυχε τρεις νίκες και εξασφάλισε την παραμονή της. Στα αυτά ματς σκόραρε 7 γκολ όσα είχε σημειώσει στα προηγούμενα 12!

Το g/g είναι πολύ πιθανό στο 1,87.

Δελτίο
Σεβίλλη - Γρανάδα Primera Division25/04/21 19:30 G/G 1.97 2-1
Θέλτα - Οσασούνα Primera Division25/04/21 19:30 G/G 1.87 2-1
Απόδοση Δελτίου: 3.68
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X