Κλειστά παιχνίδια στο Νότιο όμιλο της Football League

Κλειστά παιχνίδια στο Νότιο όμιλο της Football League

Η στήλη έκανε το απόλυτο χθες με τα διπλά της Εβερτον και της Μαρσέιγ. Για σήμερα ξεχωρίσαμε δύο καλοπληρωμένες επιλογές από τον Νότιο όμιλο της Football League

Στο «Γρήγορης Λάμπρακης» της Καλλιθέας, οι «κυανόλευκοι» φιλοξενούν την Καλαμάτα η ομάδα του Γιάννη Τάτση έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρουκάκη που πέτυχε δύο γκολ κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 τον Αστέρα Βλαχιώτη. Ματς το οποίο όμως θα χάσει στα χαρτιά καθώς αγωνίστηκε παίκτης της αντικανονικά στο παιχνίδι.

Η Καλαμάτα έφερε λευκή ισοπαλία εντός έδρας με τη Νίκη Βόλου η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη από την ομάδα του Βόλου όμως δεν μπόρεσε να βρει ένα γκολ στις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου έπεσε, έδωσε μετρά στο αντίπαλο προσπαθώντας να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η καλύτερη επίθεση με 9 γκολ γκολ της Καλλιθέας κόντρα στην καλύτερη άμυνα της Καλαμάτας με μηδέν παθητικό. Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στο γκολ το 2,30 στο under 1,5 με καλύπτει.

Στη Ρόδο έχουμε τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Ιαλυσού και της Ρόδου ο γηπεδούχος Ιαλυσός μετά την εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τον ουραγό Ασπρόπυργο, έβγαλε αντίδραση και κέρδισε με 1-0 εντός έδρας την Επίσκοπη.

Η Ρόδος από τη δική της πλευρά μετά τις τέσσερις συνεχόμενες ισοπαλίες, άρχισε να ανεβάζει στροφές και πήρε δύο συνεχόμενες νίκες επί της Καλλιθέας με 3-2 εκτός έδρας και με 1-0 επί του Αιγάλεω εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική.

Τα «ελάφια» έχουν πιο ποιοτικό ρόστερ από τον Ιαλυσό το ματς είναι ντέρμπι περιμένω και εδώ ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στο γκολ θα ρισκάρω και εδώ στο under 1,5 στο 2,30.

Δελτίο
Καλλιθέα - Καλαμάτα Football League24/04/21 15:00 UNDER 1,5 2.3 2-1
Ιάλυσος - Ρόδος Football League24/04/21 15:00 UNDER 1,5 2.3 0-2
Απόδοση Δελτίου: 5.29
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X