Υπάρχει αξία στο διπλό της Εβερτον

Υπάρχει αξία στο διπλό της Εβερτον

Αξίζει το ρίσκο στο καλοπληρωμένο διπλό της Εβερτον

Καλησπέρα σε όλους η χθεσινή επιλογή μας με το combo του g/g & over στην αναμέτρηση του Σαν ΣΕμπαστιάν μεταξύ της Σοσιεδάδ και της Θέλτα επιβεβαιώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Από τα σημερινά παιχνίδια ξεχώρισα μια καλοπληρωμένη επιλογή από την Premier League.

Η Άρσεναλ υποδέχεται την Εβερτον οι «κανονιέρηδες» πολύ δύσκολα θα κερδίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο από το πρωτάθλημα και μοναδικός στόχος για να βγουν στην Ευρώπη είναι μέσω του Europa League. Όπου την ερχόμενη Πέμπτη αντιμετωπίζουν στον πρώτο ημιτελικό την Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα». Στο σημερινό παιχνίδι ο Αρτέτα θα έχει τέσσερις σημαντικές απουσίες τους φορ Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ τον χαφ Οντεγκααρντ, τον στόπερ Ντάβιντ Λουίζ και τον μπακ Τίρνεϊ.

Η Εβερτον βρίσκεται στην 8η θέση έχοντας τέσσερις βαθμούς διαφορά από την έβδομη Λίβερπουλ μια θέση που οδηγεί στο νεοσύστατο Conference League. Τα «Ζαχαρωτά» την προηγουμενη αγωνιστική έφεραν εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Τότεναμ με (2-2), παραμένοντας για 6ο παιχνίδι χωρίς νίκη, εκτός έδρας η Εβερτον έχει απολογισμό (9-3-3), έχοντας κερδίσει μεταξύ άλλων τις Λίβερπουλ, Τότεναμ, Λέστερ και Λιντς ενώ έχει πάρει ισοπαλία με (3-3) στο «Ολντ Τράφόρντ» κόντρα στην Μάντσεστερ.

Αξίζει το ρίσκο στο διπλό της Εβερτον στο 3,95.

Δελτίο
Αρσεναλ - Εβερτον Premier League23/04/21 22:00 2 3.95 0-1
Απόδοση Δελτίου: 3.95
Ποντάρισμα: 30
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X