Ένα combo και ένα over από την Ισπανία

Ένα combo και ένα over από την Ισπανία

Ποντάρισμα σε ένα combo bet και ένα over από την La Liga.

Καλησπέρα σε όλους το χθεσινό διπλό της Φιορεντίνα επιβεβαιώθηκε πλήρως και ήταν ΤΟ σημείο της ημέρας.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με δύο σημεία από την La Liga

Στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» η Μπέτις υποδέχεται την Αθλέτικ. Οι beticos προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες με σκορ στόχος και έχουν στόχο να βγουν στην Ευρώπη είτε στο Europa, είτε στο Conference League.Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τους beticos μετά την ισοπαλία του Σαββάτου με την Βαλένθια, ενώ το ερχόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Ρεάλ για την Μπέτις επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα ο σκόρερ Μπόρχα Ιγκλέσιας. Η Αθλέτικ δεν έχει κάποιο στόχο στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν μετά τους δύο χαμένους τελικούς από Σοσιεδάδ και Μπαρτσελόνα, στο σημερινό παιχνίδι θα έχει τέσσερις σημαντικές απουσίες του εξτρέμ Μουνιαϊν και οι αμυντικοί Γιούρι, Γεράι, Ίνιγο Μαρτίνες και Κάπα.

Η Αθλέτικ είναι κουρασμένη θα έχει και σημαντικές απουσίες κυρίως στην αμυντική της γραμμή θα ρισκάρω στο 1 & over 1,5 goal στο 2,75 καθώς βλέπω την Μπέτις να σημειώνει πάνω από ένα γκολ σήμερα.

H δεύτερη επιλογή για σήμερα θα είναι το over στο Λεβάντε – Σεβίλλη οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό κίνητρο την Κυριακή γνώρισε τη συντριβή με (1-5) από την Βιγιαρεάλ Η Σεβίλλη πήρε διπλό στο Σαν Σεμπάστιαν από τη Σοσιεδάδ με (2-1) πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ. ενώ είχε κερδίσει στο Βίγκο και τη Θέλτα με (4-3).

Το over στο 1,73 είναι η πιο ασφαλής επιλογή.

Δελτίο
Λεβάντε - Σεβίλλη Primera Division21/04/21 20:00 OVER 2,5 1.73 0-1
Μπέτις - Αθλέτικ Μπιλμπάο Primera Division21/04/21 21:00 1 & over 1,5 goal 2.75 0-0
Απόδοση Δελτίου: 4.76
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X