Ένα διπλό κίνητρου και καλών σχέσεων από την Ιταλία

Ένα διπλό κίνητρου και καλών σχέσεων από την Ιταλία

Το Σάββατο η επιλογή της στήλης με τον άσο της Μόντσα επιβεβαιώθηκε 100% μια επιλογή που θύμισε τις παλιές καλές εποχές στην λατρεμένη Serie B.

Σήμερα από την Serie A έχουμε ένα σημείο με τα ίδια κριτήρια το διπλό της Φιορεντίνα που αντιμετωπίζει εκτός έδρας της Ελλάς Βερόνα και προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ.

Η Βερόνα βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς και είναι ουσιαστικά αδιάφορη, στα τελευταία παιχνίδια έχει σερί (1-0-4). Ο προπονητής της ομάδας Ιβάν Γιούριτς τα «έχωσε» στη διοίκηση της ομάδας γιατί δεν τον έχει ενημέρωση για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, ενώ ήδη σκέφτεται τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας που θα είναι πιθανότατα η Νάπολι. Η Φιορεντίνα είναι στην 16η θέση της βαθμολογίας και είναι στο + 5 από την επικίνδυνη ζώνη. μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος έχει δύσκολο πρόγραμμα, ενώ μετά την ήττα από την Σασσούλο η διοίκηση της ομάδας «μάντρωσε» τους παίκτες στο ξενοδοχείο.

Το κίνητρο της παραμονής των «Βιολά», ενώ μεγάλο ρόλο θα παίξουν και οι σχέσεις των δύο ομάδων τόσο διοικητικά, όσο και οπαδικά που είναι εξαιρετικές με οδηγούν στο διπλό σε απόδοση 2,85 που προσφέρεται σε τιμές αουτσάιντερ.

Δελτίο
Βερόνα - Φιορεντίνα Α' Ιταλίας20/04/21 21:45 2 2.85 1-2
Απόδοση Δελτίου: 2.85
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X