Στηρίζουμε τις έδρες στο Βορρά της Football League

Στηρίζουμε τις έδρες στο Βορρά της Football League

Η στήλη στα σημερινά προγνωστικά της Football League θα ποντάρει στις νίκες του Αλμωπού Αριδαίας και του Πιερικού

Καλημέρα σε όλους στα χθεσινά σημεία η στήλη είχε 50% επιτυχία καθώς η Καλαμάτα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στη Νίκη Βόλου. Ενώ ο Διαγόρας κέρδισε με (2-0) τα Τρικαλα και πέρασε ο άσσος μαζί με το N/G.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με δύο παιχνίδια από τον Βόρειο Όμιλο της Football League.

Στην Αριδαία ο Αλμωπός υποδέχεται τον Απόλλωνα Πόντου η ομάδα της Πέλλας την περασμένη Τετάρτη έχασε εντός έδρας από τον Ολυμπιακό Βόλου με (1-0) η εικόνα της ομάδας ήταν βελτιωμένη με τα προηγούμενα παιχνίδια και θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της Ισοπαλίας. Ο Απόλλων Πόντου απέσπασε τον πρώτο του βαθμό κόντρα στο Πιερικό (2-2) εντός έδρας η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη είχε καλή παρουσία αν και βρέθηκε να χάνει  από τον αντίπαλο της αλλά κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στα τελευταία λεπτά του  αγώνα.

Δεύτερη συνεχόμενη γκέλα εντός έδρας ο Αλμωπός δεν πρέπει να κάνει και  για να ελπίζει στην παραμονή πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα η πρώτη νίκη του Αλμωπού πληρώνει 1,87 και θα την στηρίξω.

Στην Κατερίνη ο Πιερικός φιλοξενεί την Τρίγλια, ο Πιερικός αν και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από νωρίς τον Απόλλωνα Πόντου  κατάφερε να κάνει την ανατροπή αλλά στα τελευταία λεπτά δεν είχε την κατάλληλη συγκέντρωση και δέχθηκε την ισοφάριση (2-2) και να μην καταφέρει να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο εκτός έδρας. Η Τρίγλια πέτυχε την πρώτη της νίκη κόντρα στην Καβάλα εντός έδρας, με (3-2), η ομάδα της Χαλκιδικής αιφνιδίασε τους «Αργοναύτες» με το γρήγορο γκολ που πέτυχε ένα γκολ που έδωσε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία στην ομάδα της Χαλκιδικής και κατάφερε να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Τρίγλια μετά τη νίκη κόντρα στην Καβάλα πήρε ψυχολογία. Ο Πιερικός παίζει καλό ποδόσφαιρο εντός έδρας έχει το απόλυτο με δύο νίκες και θα στηρίξω την νίκη της ομάδας της Κατερίνης στο 2,15.

Δελτίο
Αλμωπός Αριδαίας - Απόλλων Πόντου Football League17/04/21 15:00 1 1.87 4-1
Πιερικός - Τριγλία Ραφήνας Football League17/04/21 15:00 1 2.15 2-0
Απόδοση Δελτίου: 4.02
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Κερδισμένο
TIPSTERS
X