Με το μομέντουμ των Χανίων και το πρώτο τρίποντο της Ρόδου

Με το μομέντουμ των Χανίων και το πρώτο τρίποντο της Ρόδου

Ποντάρουμε στη φόρμα των Χανίων και στη πρώτη νίκη της Ρόδου

Τα Χανιά υποδέχονται στα Περιβόλια τον Διαγόρα με την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου να είναι σε εξαιρετική κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια καθώς τρέχουν αήττητο σερί (4-2-0) έχοντας (5-0) τέρματα. Ο Διαγόρας από την δική πλευρά μετά την τελευταία νίκη που σημείωσε στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή με (1-0) στα 4 ματς που έδωσε έχει 4 ήττες με τέρματα (2-11) με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Θεοδοσιάδη να δέχεται τις έντονες αποδοκιμασίες από τους φίλους της ομάδας μετά την συντριβή από τον Λεβαδειακό το περασμένο Σάββατο εντός έδρας.

Η αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων μας οδηγεί στο άσο των Χανίων στο 1,88.

Στο Δημοτικό Στάδιο της Σπάρτης στις (12:00 μ.μ) ο Αστέρας Βλαχιώτη αντιμετωπίζει τη Ρόδο, η ομάδα της Σπάρτης παίρνει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία της σε επαγγελματικό πρωτάθλημα, στα δύο πρώτα παιχνίδια έχουν τρεις βαθμούς νίκη στην πρεμιέρα εντός έδρας επί του Ασπροπύργου με (1-0), ενώ για τη δεύτερη αγωνιστική γνώρισαν την ήττα με το ίδιο σκορ εκτός έδρας στο Ρέθυμνο από την Επισκοπή. Η Ρόδος δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα καθώς στα δύο συνεχόμενα εντός έδρας ματς φέροντας ισάριθμες ισοπαλίες με Επισκοπή στην πρεμιέρα με (0-0) και με τη Νίκη Βόλου με (1-1).

Αν και η Ρόδος δεν ξεκίνησε καλά με τις δύο ισοπαλίες εντός έδρας θα έχει αξιολόγο ρόστερ για την κατηγορία και έχει υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα, ο Αστέρας Βλαχιώτη δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο και θα ποντάρω στη πρώτη νίκη της Ρόδου που προσφέρεται στο 2,50.

Δελτίο
Χανιά - Διαγόρας Ρόδου Super League 203/04/21 14:45 1 1.88 1-0
Αστέρας Βλαχιώτη - Ρόδος Football League03/04/21 12:00 2 2.5 0-0
Απόδοση Δελτίου: 4.70
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X