Δυσκολεύονται στο γκολ και οι δύο ομάδες

Δυσκολεύονται στο γκολ και οι δύο ομάδες

Και οι δύο ομάδες έχουν θέμα με το γκολ

Καλημέρα σε όλους η νίκη της Ξάνθης μαζί με το under 2,5 πλήρωσε τη στήλη στα χθεσινά προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στη Super League 2.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι που γίνεται στα Τρίκαλα μεταξύ της τοπικής ομάδας και των Χανίων. To ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον πάγκο των Τρικάλων ήταν θετικό με την ομάδα του να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0), στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό επιθετικά η ομάδα της Θεσσαλίας δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την ομάδα της Βοιωτίας, ενώ αμυντικά άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων που είχαν 2-3 καλές φάσεις σε όλο το 90΄λεπτό.

Τα Χανιά τρέχουν ήδη ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, ενώ για πέμπτο σερί ματς κράτησαν το μηδέν στην άμυνα Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου αμυντικά στάθηκε πολύ καλά κόντρα στην Ξάνθη με τους «ακρίτες» να απειλούν ελάχιστα την εστία των «δελφινίων», τα Χανιά στα τελευταία παιχνίδια δείχνουν μια βελτίωση αλλά αν είχαν λύση το πρόβλημα με το γκολ θα ήταν πιο ψηλά στη βαθμολογία από την 6η θέση που είναι τώρα. Περιμένω ένα κλειστό παιχνίδι που θα κριθεί στο γκολ δεν θα ασχοληθώ με σημείο θα πάω με την επιλογή το να σημειωθούν συνολικά στο παιχνίδι 0 έως 1 γκολ στο 2,65.

Δελτίο
Τρίκαλα - Χανιά Super League 228/03/21 14:00 0-1 ΓΚΟΛ 2.65 0-2
Απόδοση Δελτίου: 2.65
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X