Δύο καλοπληρωμένες επιλογές από τα προκριματικά του Μουντιάλ

Δύο καλοπληρωμένες επιλογές από τα προκριματικά του Μουντιάλ

Καλησπέρα σε όλους

Καλησπέρα σε όλους η στήλη στα παιχνίδια της Πέμπτης σε γενικές γραμμές πήγε καλά έπεσε μέσα στο «επαγγελματικό» 2-0 της Ιταλίας, αλλά η Γερμανία δεν πάτησε γκάζι μετά το 3-0 και μας χάλασε τη δυάδα.

Σήμερα ξεκινάει η 2η αγωνιστική των ομίλων της Ευρωπαϊκής ζώνης για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Να τονίσω πως τα κριτήρια στις διοργανώσεις της FIFA σε αντίθεση με αυτά της UEFA σε περίπτωση ισοβαθμιών είναι πρώτα ο συντελεστής τερμάτων και δεύτερον η καλύτερη επίθεση. Οπότε όλες οι ομάδες εκτός από το αποτέλεσμα θα κυνηγάνε και τα γκολ.

Το απόγευμα στο ουδέτερο «Ροσαλέδα» έχουμε το Νορβηγία – Τουρκία. Οι Νορβηγοί που είναι τυπικά γηπεδούχοι κέρδισαν το Γιβραλτάρ με (3-0) χωρίς να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και με τον Χάαλαντ να μένει άσφαιρος για όσο αγωνίστηκε. Η Τουρκία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιλμάζ που πέτυχε χατ – τρικ και επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του δριμύτερος πέτυχαν μια μεγάλη νίκη επί των Ολλανδών με (4-2). Θα πάρω το ρίσκο και θα πάω με το g/g & over 2,5 στο 2,29.

Ένα ακόμα καλοπληρωμένο combo έχουμε στο Τσεχία – Βέλγιο, με τις δύο ομάδες να έχουν εκτός αρκετούς παίκτες ελέω των προληπτικών μέτρων Covid. Η Τσεχία κέρδισε εύκολα την Εσθονία με (6-2) την Τετάρτη εκτός έδρας αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με τον Σούτσεκ να πετυχαίνει χατ -τρικ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν και αυτοί με ανατροπή τους Ουαλούς με (3-1) εντός έδρας γυρίζοντας το ματς πριν το ημίχρονο με τα γκολ των Ντε Μπρόινε, Αζάρ και κλείδωσαν τη νίκη με πέναλτι του Λουκάκου στο δεύτερο ημίχρονο. Από το σημερινό ματς θα απουσιάζει ο Αζάρ που είναι σημαντικότερη απουσία των Βελγών λόγω των περιορισμών που έχουν οι ομάδες της Μπουντεσλίγκα. Και οι Τσέχοι θα έχουν μια σημαντική απουσία αυτή του Σικ που βρήκε δίχτυα μεσοβδομάδα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν πιο πλήρες και ποιοτικό ρόστερ και μπορούν να καλύψουν τις απουσίες. Η απόδοση στο 2 & g/g στο 3,30 είναι ελκυστική και θα το προτιμήσω.

Δελτίο
Νορβηγία - Τουρκία Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου27/03/21 19:00 G/G & OVER 2,5 2.29 0-3
Τσεχία - Βέλγιο Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου27/03/21 21:45 2 & g/g 3.3 1-1
Απόδοση Δελτίου: 7.56
Ποντάρισμα: 100
Αποτέλεσμα: Χαμένο
TIPSTERS
X